Witcher 3 nasıl 800x600 yapılır?

daghanmustafa

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. GT540M 1GB, 6 GB RAM, i7 2630QM var. Witcher 3 oynamak istiyorum. 12 FPS falan veriyor ama Rise of the Tomb Raider gibi grafikleri aşırı dusurup oynamak istiyorum. Bunu nasıl yaparim? Resim atiyorum, grafikleri oyle dusurmek istiyorum.

Bence de geforce now ile oynamalısınız bağlantınız iyiyse. O şekilde zevk alacağınızı düşünmüyorum.

Patates mod mu ne vardı. Onu kurabilirsiniz ama ne kadar zevk verir bilemem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun Unturned oldu la

720p ve en düşük ayarlarda oyunu bitirdim. Geforce NOW ile de bitirdim. Sanki aynı oyun değil farklı oyun gibi oluyor. İnternet bağlantınız iyiyse Geforce NOW alabilirsiniz. 800 x 600 oynasanız da hiç zevk vermez.

Ne bu Roblox Edition mu?

İnternet 8 Mbps çok kötü 800x600 yapsam bana yeter oyunun şimdiye kadarini GeForce NOW'dan oynadim 16 Mbps de amcamlardayim şimdi onlarin net 8 Mbps 800x600 lazim o patates modu nasıl kuruluyor videou varda düzgün link ve anlatım gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…