Witcher 3 nasıl oynanmalı?

Ihspnn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: 16GB
SSD: ADATA Legend 850 1TB
Anakart: ASUS PRIME A520M-K
Ana hikayeyi bitirdikten sonra oyuna uzun bir ara vermiştim, şimdi ek paketleri de oynamak istiyorum fakat ilk girdiğimde oyun bayağı yabancı geldi, ilk çatışmaya girdiğimde ne yapacağımı şaşırdım. Oyun tekrardan bir şeyler anlatmadığı için de, oldukça zorlandım tekrar oynamaya çalıştığımda. Oyunun ana mekaniklerini, ne yapmam gerektiğini, yardımcı olacak tüyolar ve oyunun oynanışını özetler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni oyuna başlayın, ama ondan önce şu an var olan ilerlemenizi kaybetmemek için mevcut kaydınızın oto kayıttan ibaret olmadığından emin olun. Yeni oyunda bi' 10 dk. diyalog dinledikten sonra (ki isterseniz atlanabiliyordu diye hatırlıyorum) Tutorial kısmı geliyor, orada ısınana kadar alıştırma yapabilirsiniz.

Onun dışında söylenecek çok bi' şey yok aslında.
| Savaşlarda hasarı engellemesi için düzenli olarak Quen işareti açın. İnsanlara karşı daha çok doğru zamanda fare sağ tık basıp karşı saldırı (riposte), yaratıklara karşı da kaçınma (dodge) ve gerektiğinde yuvarlanma yaparak oynayın.
- Yaratıklarda var mıydı hatırlamıyorum ama insanların ayrıca kırmızı renkli saldırıları oluyor, bunları parry'leyemediğiniz için kaçınma yapmanız lazım.
| Savaşları yavaştan alın. Saldırılarınızı hızlı - güçlü saldırı karışık yapın, korkak oynamayın ama tek seferde 2 - 3 vuruştan fazla da vurmaya çalışmayın.
| Takip ettiğiniz ve yetenek puanlarınızı ona göre dağıttığınız bi' build ve kullanacağınız build'inize uygun bi' Witcher seti olsun.
- Bildiğiniz bi' build yoksa internette "Witcher 3 builds" diye arattığınızda bilumum tane çıkar. En basitinden şimdilik şuraya bakabilirsiniz mesela. Oyunu biraz kavradıktan sonra YouTube'da veya Reddit'te de benzerlerini/daha iyilerini bulabilirsiniz, "Cat build", "Tank build", "Sign build", "Alchemy build" vs. diye arattığınızda çıkar.

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…