Çözüldü Witcher 3 Nasıl Türkçe Yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Acfergo

Kilopat
Witcher 3 satın aldım ve sadece baştaki hikayesel kısmı izleyip oyun başlar başlamaz sağa sola yürüyüp kapattım. Türkçe alt yazılı olmasını bekliyordum. DLC'lerden midir bilinmez (game of the year Edition satın aldım indirimden) oyunda şimdilik Türkçe alt yazı yok. Ayarlardan mı yapılıyor herhangi bir ekstra öge mi eklemem gerekiyor hiç bilmiyorum. Resmi olmayan kaynakların çevirileri var acaba onları mı yüklesem? Tabii sorunun basit bir çözümü varsa orijinalini kullanmayı tercih ederim. Sizde de buna benzer bir sıkıntı daha önce olduysa ve çözdüyseniz hangi adımları uygulamam gerektiğini bana anlatın lütfen. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3 zaten Altyazı ve Arayüz olarak Türkçe hocam sadece seslendirme olarak Türkçe değil.

Sanırım ben gerçekten körüm. Settings yazısını göremedim ama options ile aynı anlama geliyorlar basıyorum options'a ardından langue kısmına tıklıyorum fakat ekran neredeyse bomboş. Sadece ''subtitles'' yazan bir seçenek var o da yanlış bilmiyorsam alt yazılar anlamına geliyor. Alt yazılar açık fakat İngilizce. Bu arada zaten seslendirmenin Türkçe olmadığını biliyorum yazdıklarımı dikkatli okursanız ''Türkçe altyazılı olmasını bekliyordum'' dediğimi görürsünüz. (resim için gerçekten özür dilerim. Anlayamadığım bi' sebepten ötürü masaüstünü de SS'liyor. Ben en azından o kısmı kestim uğraştım fakat teknolojiyle aram pek de iyi sayılmaz. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum)

Normalde bu ekranda çıkması lazım oyunu steam üzerinden kurduysan belki eksik dosya indirmiş olabilir kütüphaneye gelip Witcher 3 üstüne sağ tıkla ve özellikler de sonra açılan pencereden dosya doğrulama bölümüne girip oyunun dosyalarını dogrulamanda bi fayda var.

Tam da tatile çıkacağım vakte denk geldi. Şu an evde değilim fakat gerçekten çok teşekkür ederim zaten 5 günlük bir aradan sonra dönüp deneyeceğim. Bu oyun hakkında sayısız övgü duydum. İngilizcesi zayıf biri olarak beni epey korkuttu bu durum. Tatilden döner dönmez sabahtan akşama kadar bu oyunu oynamayı planlıyorum. Sorun çözüldüğü an "çözüldü" diye işaretlerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…