I ILuwc Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 Skellige'de musallat diye bir görev yapıyorum. Suyun altındaki bir cesedin yanına kılıç koymam lazım ama suya girince anında boğulmaya başlıyorum. Can barı çıkmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2023
Skellige'de musallat diye bir görev yapıyorum. Suyun altındaki bir cesedin yanına kılıç koymam lazım ama suya girince anında boğulmaya başlıyorum. Can barı çıkmıyor.
YunusYENEROGLU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 26 Haziran 2023 #2 Girmeden önce bir meditasyon yaparak dener misin, direk bogulmaya baslıyosan can barı sonlardadır. Artı 0 Eksi
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.587 Çözümler 134 28 Haziran 2023 #3 Suya girmeden önce Meditasyon yapın ya da bir şey yiyin. Artı 0 Eksi
KS KS I ILuwc Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #4 Wlixe dedi: Suya girmeden önce meditasyon yapın ya da bir şey yiyin. Genişletmek için tıkla... YunusYENEROGLU dedi: Girmeden önce bir meditasyon yaparak dener misin, direk bogulmaya baslıyosan can barı sonlardadır. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar canım ful nefes barı çıkmıyor diyorum meditasyon diyorsunuz. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Suya girmeden önce meditasyon yapın ya da bir şey yiyin. Genişletmek için tıkla... YunusYENEROGLU dedi: Girmeden önce bir meditasyon yaparak dener misin, direk bogulmaya baslıyosan can barı sonlardadır. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar canım ful nefes barı çıkmıyor diyorum meditasyon diyorsunuz.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.587 Çözümler 134 28 Haziran 2023 #5 ILuwc dedi: Arkadaşlar canım ful nefes barı çıkmıyor diyorum meditasyon diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Konunun içinde can barı çıkmıyor demişsiniz. Bug olmadan önceki son kayda dönün. Zamanında benzeri bir olay benim de başıma gelmişti, bir önceki kayda dönerek çözmüştüm. Artı 0 Eksi
ILuwc dedi: Arkadaşlar canım ful nefes barı çıkmıyor diyorum meditasyon diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Konunun içinde can barı çıkmıyor demişsiniz. Bug olmadan önceki son kayda dönün. Zamanında benzeri bir olay benim de başıma gelmişti, bir önceki kayda dönerek çözmüştüm.
KS KS I ILuwc Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #6 Wlixe dedi: Konunun içinde can barı çıkmıyor demişsiniz. Bug olmadan önceki son kayda dönün. Zamanında benzeri bir olay benim de başıma gelmişti, bir önceki kayda dönerek çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Yazım denetimi ayrıca başlıkta nefes barı yazıyor. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Konunun içinde can barı çıkmıyor demişsiniz. Bug olmadan önceki son kayda dönün. Zamanında benzeri bir olay benim de başıma gelmişti, bir önceki kayda dönerek çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Yazım denetimi ayrıca başlıkta nefes barı yazıyor.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.587 Çözümler 134 28 Haziran 2023 #7 ILuwc dedi: Yazım denetimi ayrıca başlıkta nefes barı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bu yine de konunun içinde can barı yazdığı gerçeğini değiştirmiyor. Her neyse, söylediğimi yaptınız mı? Artı 0 Eksi
ILuwc dedi: Yazım denetimi ayrıca başlıkta nefes barı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bu yine de konunun içinde can barı yazdığı gerçeğini değiştirmiyor. Her neyse, söylediğimi yaptınız mı?
KS KS I ILuwc Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #8 Wlixe dedi: Bu yine de konunun içinde can barı yazdığı gerçeğini değiştirmiyor. Her neyse, söylediğimi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Bu yine de konunun içinde can barı yazdığı gerçeğini değiştirmiyor. Her neyse, söylediğimi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.587 Çözümler 134 3 Temmuz 2023 #9 ILuwc dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü peki? Artı 0 Eksi
KS KS I ILuwc Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #10 Wlixe dedi: Sorunu çözdünüz mü peki? Genişletmek için tıkla... Eski saveye geri döndüm (ondan eskisi yok) nefes barının %10'u doluydu suya daldım çıktım yine bar kayboldu. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Sorunu çözdünüz mü peki? Genişletmek için tıkla... Eski saveye geri döndüm (ondan eskisi yok) nefes barının %10'u doluydu suya daldım çıktım yine bar kayboldu.