I ILuwc Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 Skellige'de musallat diye bir görev yapıyorum. Suyun altındaki bir cesedin yanına kılıç koymam lazım ama suya girince anında boğulmaya başlıyorum. Can barı çıkmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2023
Skellige'de musallat diye bir görev yapıyorum. Suyun altındaki bir cesedin yanına kılıç koymam lazım ama suya girince anında boğulmaya başlıyorum. Can barı çıkmıyor.
Bluer0 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 307 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #11 ILuwc dedi: Eski saveye geri döndüm (ondan eskisi yok) nefes barının %10'u doluydu suya daldım çıktım yine bar kayboldu. Genişletmek için tıkla... Çözebildinizmi bende aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
ILuwc dedi: Eski saveye geri döndüm (ondan eskisi yok) nefes barının %10'u doluydu suya daldım çıktım yine bar kayboldu. Genişletmek için tıkla... Çözebildinizmi bende aynı sorunu yaşıyorum.
KS KS I ILuwc Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #12 Bluer0 dedi: Çözebildinizmi bende aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı kişiyim. Artı 0 Eksi