Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #21 Lyrinx dedi: Velen'e daha yeni geçtiysen ortalama bir level. Ak Bostan'daki bütün yan görevleri yapmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım tüm yan görevleri ama ilan tahtasına çok bakmadım.
Lyrinx dedi: Velen'e daha yeni geçtiysen ortalama bir level. Ak Bostan'daki bütün yan görevleri yapmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım tüm yan görevleri ama ilan tahtasına çok bakmadım.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 2 Nisan 2021 #22 Yunusemreabk1 dedi: Hocam yaptım tüm yan görevleri ama ilan tahtasına çok bakmadım. Genişletmek için tıkla... Bir tane witcher kontratı var, geliri 20 kron gibi komik bir rakam olsa da EXP için yapabilirsin
Yunusemreabk1 dedi: Hocam yaptım tüm yan görevleri ama ilan tahtasına çok bakmadım. Genişletmek için tıkla... Bir tane witcher kontratı var, geliri 20 kron gibi komik bir rakam olsa da EXP için yapabilirsin
Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #23 Lyrinx dedi: Bir tane witcher kontratı var, geliri 20 kron gibi komik bir rakam olsa da EXP için yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam tek sevmediğim yanım gördüğüm her canavarın üstüne atlamak.Kendimi durdursam daha verimli oynayacağım
Lyrinx dedi: Bir tane witcher kontratı var, geliri 20 kron gibi komik bir rakam olsa da EXP için yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam tek sevmediğim yanım gördüğüm her canavarın üstüne atlamak.Kendimi durdursam daha verimli oynayacağım
RYUGA162 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 181 Çözümler 4 31 Aralık 2023 #24 Hocam merhaba, Save Yennefer odaklı mı yoksa Triss odaklı mı? Teşekkürler.