Çözüldü Witcher 3 New Game+ modunda 2 DLC'de çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MehdiSemur

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Diş Hekimi
Selam Witcher severler.
Oyunun ana hikayesini ve ardından iki DLC'yi de bitirdim. New Game + yapıp bir daha ve daha zorda bitirmek istiyorum. Farklı sonlar da görmek için.
Şöyle bir sorum var New Game +da Blood and Wine ve Hearts of Stone DLC'leri çalışıyor değil mi? Tekrardan oynayıp farklı seçimler de yapmak istiyorum çünkü. Aklıma takıldı sormak istedim. İyi forumlar herkese :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Witcher severler.
Oyunun ana hikayesini ve ardından iki DLC'yi de bitirdim. New Game + yapıp bir daha ve daha zorda bitirmek istiyorum. Farklı sonlar da görmek için.
Şöyle bir sorum var New Game +da Blood and Wine ve Hearts of Stone DLC'leri çalışıyor değil mi? Tekrardan oynayıp farklı seçimler de yapmak istiyorum çünkü. Aklıma takıldı sormak istedim. İyi forumlar herkese :)
Evet, çalışır. J tuşuna basıp görevlere geldiğiniz zaman 2 ek paketin de görevlerinin olduğunu göreceksiniz. Önerilen seviyeye geldiğinizde başlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı