WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar oyunu bitirdim New Game Plus ile bir daha bitirdim şimdi New Game Plus ile bitirdiğim oyunu bir daha New Game Plus ile oynayabilir miyim?
Arkadaşlar oyunu bitirdim New Game Plus ile bir daha bitirdim şimdi New Game Plus ile bitirdiğim oyunu bir daha New Game Plus ile oynayabilir miyim?
DedeYita Hectopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 986 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Antalya, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #2 Oyunun save dosyalarının yedeğini alıp deneyin. Ama yüksek ihtimalle oynayabilirsin. Artı 0 Eksi
FatabeyTheBest Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 288 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2020 #3 Witcher 3e yeni başladım 1 hafta felan oldu. Oyunun sonunu felan bilmiyorum spoiler vermeyin. Bitirince istediğimiz gibi gezebiliyor muyuz haritada? Artı 0 Eksi
Witcher 3e yeni başladım 1 hafta felan oldu. Oyunun sonunu felan bilmiyorum spoiler vermeyin. Bitirince istediğimiz gibi gezebiliyor muyuz haritada?
KS KS WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #4 FatabeyTheBest dedi: Witcher 3e yeni başladım 1 hafta felan oldu. Oyunun sonunu felan bilmiyorum spoiler vermeyin. Bitirince istediğimiz gibi gezebiliyor muyuz haritada? Genişletmek için tıkla... Evet tüm yan görevleri yapabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
FatabeyTheBest dedi: Witcher 3e yeni başladım 1 hafta felan oldu. Oyunun sonunu felan bilmiyorum spoiler vermeyin. Bitirince istediğimiz gibi gezebiliyor muyuz haritada? Genişletmek için tıkla... Evet tüm yan görevleri yapabiliyorsunuz.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #5 FatabeyTheBest dedi: Witcher 3e yeni başladım 1 hafta felan oldu. Oyunun sonunu felan bilmiyorum spoiler vermeyin. Bitirince istediğimiz gibi gezebiliyor muyuz haritada? Genişletmek için tıkla... Bitirmeyince de istediğin gibi gezebiliyorsun görevlere girmediğin sürece. Artı 0 Eksi
FatabeyTheBest dedi: Witcher 3e yeni başladım 1 hafta felan oldu. Oyunun sonunu felan bilmiyorum spoiler vermeyin. Bitirince istediğimiz gibi gezebiliyor muyuz haritada? Genişletmek için tıkla... Bitirmeyince de istediğin gibi gezebiliyorsun görevlere girmediğin sürece.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 9 Ağustos 2020 #6 FatabeyTheBest dedi: Witcher 3E yeni başladım 1 hafta falan oldu. Oyunun sonunu falan bilmiyorum spoiler vermeyin. Bitirince istediğimiz gibi gezebiliyor muyuz haritada? Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirdikten sonra,oyunun son görevinden bir önceki yere atıyor. Yani oyun bitmiyor.O şekilde yan görev yapabilir, açık dünyada dolasirsiniz. Artı 0 Eksi
FatabeyTheBest dedi: Witcher 3E yeni başladım 1 hafta falan oldu. Oyunun sonunu falan bilmiyorum spoiler vermeyin. Bitirince istediğimiz gibi gezebiliyor muyuz haritada? Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirdikten sonra,oyunun son görevinden bir önceki yere atıyor. Yani oyun bitmiyor.O şekilde yan görev yapabilir, açık dünyada dolasirsiniz.