M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 19 Aralık 2022 #1 PC performansını arttırmaya yönelik bir güncelleme. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PC performansını arttırmaya yönelik bir güncelleme. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Osman Nuri23 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.108 Makaleler 2 Çözümler 28 19 Aralık 2022 #2 Adamlar düzgün çalışan oyunu tekrardan bozarak büyük bir başarı gostermiş.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.853 Makaleler 26 Çözümler 517 19 Aralık 2022 #3 Abi cidden bu güncellemeleri/oyunları test etmeden mi piyasaya sürüyorlar aklım almıyor. Kör Tester'lara mı test ettiriyorsunuz oyunu veya ettiriyor musunuz o da meçhul.
Abi cidden bu güncellemeleri/oyunları test etmeden mi piyasaya sürüyorlar aklım almıyor. Kör Tester'lara mı test ettiriyorsunuz oyunu veya ettiriyor musunuz o da meçhul.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 19 Aralık 2022 #4 @Osman Nuri23 @Emir M. Değişen hiçbir şey olmadı, konuyu güncellemeyi denemeden önce açmıştım. Önce deneseydim kesinlikle açmazdım. CDPR iyice kendinden soğuttu, Witcher 1 içinde bir şey beklemiyorum artık.
@Osman Nuri23 @Emir M. Değişen hiçbir şey olmadı, konuyu güncellemeyi denemeden önce açmıştım. Önce deneseydim kesinlikle açmazdım. CDPR iyice kendinden soğuttu, Witcher 1 içinde bir şey beklemiyorum artık.