5 5Wxqw Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 Witcher 3 Next gen de oyunu bitirdim. Eski sürüme dönüp yeni oyun+ yapıp Next gendeki save aldığım saveleri kullanabilir miyim?
Witcher 3 Next gen de oyunu bitirdim. Eski sürüme dönüp yeni oyun+ yapıp Next gendeki save aldığım saveleri kullanabilir miyim?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.227 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2023 #2 Sanmam. Ben Next-Gen'de başladığım save'e eski sürümde devam edememiştim, hata vermişti.
Farukkksss Picopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #3 Ben aynı saveden oynayabilmistim sorun olmaz diye düsünüyorum.
5 5Wxqw Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #4 Farukkksss dedi: Ben aynı saveden oynayabilmistim sorun olmaz diye düsünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni oyun+ mı yapmıştınız.
Farukkksss dedi: Ben aynı saveden oynayabilmistim sorun olmaz diye düsünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni oyun+ mı yapmıştınız.
Farukkksss Picopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #5 5Wxqw dedi: Hocam yeni oyun+ mı yapmıştınız. Genişletmek için tıkla... Hayır aynı saveden devam etmistim.
5Wxqw dedi: Hocam yeni oyun+ mı yapmıştınız. Genişletmek için tıkla... Hayır aynı saveden devam etmistim.
5 5Wxqw Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #6 Farukkksss dedi: Hayır aynı saveden devam etmistim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bir ara denemiştim bende hata vermişti.
Farukkksss dedi: Hayır aynı saveden devam etmistim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bir ara denemiştim bende hata vermişti.
Farukkksss Picopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #7 5Wxqw dedi: Hocam ben bir ara denemiştim bende hata vermişti. Genişletmek için tıkla... Bende birkaç hafta önce FPS farkına bakmak için birkaç kez değiştirip aynı save girmiştim sorun olmamıştı ama sizi bilemiyorum.
5Wxqw dedi: Hocam ben bir ara denemiştim bende hata vermişti. Genişletmek için tıkla... Bende birkaç hafta önce FPS farkına bakmak için birkaç kez değiştirip aynı save girmiştim sorun olmamıştı ama sizi bilemiyorum.
5 5Wxqw Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #8 Farukkksss dedi: Bende birkaç hafta önce FPS farkına bakmak için birkaç kez değiştirip aynı save girmiştim sorun olmamıştı ama sizi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme güzelde performans açısından bayağa kötü.
Farukkksss dedi: Bende birkaç hafta önce FPS farkına bakmak için birkaç kez değiştirip aynı save girmiştim sorun olmamıştı ama sizi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme güzelde performans açısından bayağa kötü.
Farukkksss Picopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #9 5Wxqw dedi: Hocam güncelleme güzelde performans açısından bayağı kötü. Genişletmek için tıkla... Hocam FSR'yi kaliteye alıp keskinleştirmeyi fulledim gayet güzel oynanıyordu.
5Wxqw dedi: Hocam güncelleme güzelde performans açısından bayağı kötü. Genişletmek için tıkla... Hocam FSR'yi kaliteye alıp keskinleştirmeyi fulledim gayet güzel oynanıyordu.
5 5Wxqw Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #10 Farukkksss dedi: Hocam FSR'yi kaliteye alıp keskinleştirmeyi fulledim gayet güzel oynanıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem ne.
Farukkksss dedi: Hocam FSR'yi kaliteye alıp keskinleştirmeyi fulledim gayet güzel oynanıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem ne.