Witcher 3 ng+ ile başlangıcın bile çok zor olması

YılmazXS

Centipat
Daha fazla  
Oyunu 2 defa normal bitirip 3. için ng+ başladım. 54 seviyeyim ve elimde hasarı 558-682 olan bir kılıç ve koruması 290 olan bir zırh var. Ancak şu an daha oyun başları olmasına rağmen bile çok zorlanıyorum. Ak Bostan'daki grifinden aldığım hasar 5600, canım zaten 6900. bu hep böyle mi olacak yoksa ileride düzelir mi? Daha oyun başındaki boss beni 2 vuruşta alıyorsa ileride tek yerim.

Sen oyuna 54 seviye başlıyorsun fakat düşmanlar 1 seviye olmuyor. Onlar da senin seviyene göre güçleniyorlar.

NG+'ın avantajı(bana göre) seviye puanlarını oyuna başlarken kullanabilmen ve iksir ile bombalarının tam takır olması.

Hocam onu biliyorum ancak daha oyun başında ki boss 2 vuruşta kurtlar, garkolanlar beni 4 vuruşta alınca bir sormak istedim.

Death march oynuyorsanız normal. Death march zaten sadece anca steam başarımı için oynanır yoksa çok fena bir zorluk seviyesi var.

Death march oynuyorsanız normal. Death march zaten sadece anca Steam başarımı için oynanır yoksa çok fena bir zorluk seviyesi var.

Yok hocam. Hikaye ve Kılıç yani normal zorluk seviyesindeyim. Verdiğim hasar da aldığım kadar olsa sorun yapmayacağım ancak 558-682 hasarlı kılıç tahta kılıç gibi kalıyor elimde.

Oyunu ilk sefer Blood and Broken Bones, daha sonra NG+ ile Death March seviyesinde ve daha sonra da NG++ (mod ile) tekrar Death March seviyesinde bitirdim. NG+ ile 1-2 vuruşta sizi almaları normal. Zorluk seviyesinden kaynaklanıyor.

Edit: mesajınızı şiimdi gördüm normal zorluk seviyesi demişsiniz, o kadar kolay yenilmemeniz lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…