R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #11 C4ine dedi: Sanmam çünkü oyun kitapa göre öyle olmasa bile kitap oyuna göre yani bir yerde her türlü toparlanır. Genişletmek için tıkla... Oyunun farkli sonlari var tabii ki etkiliyor.
C4ine dedi: Sanmam çünkü oyun kitapa göre öyle olmasa bile kitap oyuna göre yani bir yerde her türlü toparlanır. Genişletmek için tıkla... Oyunun farkli sonlari var tabii ki etkiliyor.
C4ine Picopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 232 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #12 Asynn dedi: Seçimlerin etkilediği üç farklı son var, bilmeden 'sanmam' diye neden cevap yazıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü emin değilim oynamadım. Kitaplarını okudum kitaplarda da seçim değiştirmediğiniz için.
Asynn dedi: Seçimlerin etkilediği üç farklı son var, bilmeden 'sanmam' diye neden cevap yazıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü emin değilim oynamadım. Kitaplarını okudum kitaplarda da seçim değiştirmediğiniz için.