GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.074 Makaleler 1 Çözümler 566 6 Ocak 2021 #21 Akkuşlu dedi: Henüz Triss ile karşılaşmadım, teşekkür ederim tavsiyen için Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Bir de oyuna çok kapılma benim gibi sonra boşluk oluyor.
Akkuşlu dedi: Henüz Triss ile karşılaşmadım, teşekkür ederim tavsiyen için Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Bir de oyuna çok kapılma benim gibi sonra boşluk oluyor.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 6 Ocak 2021 #22 GFYT dedi: Rica ederim. Bir de oyuna çok kapılma benim gibi sonra boşluk oluyor. Genişletmek için tıkla... Yok ya kapılamadım, zaten ilk defa rol yapma oyunu oynuyorum zirveden başlayayım dedim. Belki de ilk oyunları oynamadım diye pek bağlanamadım, bilmiyorum.
GFYT dedi: Rica ederim. Bir de oyuna çok kapılma benim gibi sonra boşluk oluyor. Genişletmek için tıkla... Yok ya kapılamadım, zaten ilk defa rol yapma oyunu oynuyorum zirveden başlayayım dedim. Belki de ilk oyunları oynamadım diye pek bağlanamadım, bilmiyorum.