Çözüldü Witcher 3 “Ormanın Hanımları” görevinde çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

magicfrozy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, V4.04 sürümünde yani son sürümde Witcher 3’ü oynuyordum. Karakterimi kasıyordum vs. Ana göreve devam ederken “Ormanın Hanımları” görevinde oyunum çökmeye başladı. Ne yapmam gerek, yardımcı olur musunuz? İnternette gördüğüm neredeyse her şeyi denedim ama olmadı. Korsan indirip save dosyamı yükleyip o görevi geçtikten sonra geri dönmek mantıklı olur mu acaba?

Çözüm
Dosyalarda bir sıkıntı yok baktım da DirectX için cdprojektin Launcher'dan mı yapacağım yoksa oyunun ana menüsünden mi?

Launcher'den yapılıyordu sanırım ya da sağ tıklayıp özellikler deyip tam hatirlayamadim internetten bakar mısın daha sağlıklı olur.

Dostum bilmiyorum yardımcı olur mu ama benzer bir sorunu ben yaşamıştım DirectX 11 vs bunu değiştirdiğimi hatırlıyorum o tarz bir şey eskiye mi almıştım yeniye mi sanırım oyun menüsünden yapıyorduk.

NVIDIA hairwork ayarı açıksa kapatıp dene.

Bunu görünce aklıma şey geldi ekran kartı GB'si eğer 6 GB ise grafikleri geçici olarak düşürmek mantıklı olabilir çünkü bazı bölümler ekran kartı GB'sini daha çok istiyor ama eğer ekran kartın daha üst seviye ve yüksek gbli ise bu tavsiyeyi ciddiye alma bile.

DirectX 12 şu an.

Denedim çalışmadı.

3060 var ama ona rağmen hepsini en düşüğe çektim grafiklerin ve grafik yerinde ki her şeyi kapalı yaptım ama yine olmadı.

Oyunun dosyalarını doğruladınız mı?

Onu nasıl yapacağım?

DirectX 12 şu an.

Denedim çalışmadı.

3060 var ama ona rağmen hepsini en düşüğe çektim grafiklerin ve grafik yerinde ki her şeyi kapalı yaptım ama yine olmadı.

Onu nasıl yapacağım?

Steam'den oyuna sağ tıklayarak dosya doğrulama yapıyorsun.

DirectX X meselesi de 12'den 11'e çekmeyi dene sanırım oyunun açılış ekranında oluyordu.

Steam'den oyuna sağ tıklayarak dosya doğrulama yapıyorsun.

DirectX X meselesi de 12'den 11'e çekmeyi dene sanırım oyunun açılış ekranında oluyordu.

Dosyalarda bir sıkıntı yok baktım da DirectX için cdprojektin Launcher'dan mı yapacağım yoksa oyunun ana menüsünden mi?

Launcher'den yapılıyordu sanırım ya da sağ tıklayıp özellikler deyip tam hatirlayamadim internetten bakar mısın daha sağlıklı olur.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…