Çözüldü Witcher 3 “Ormanın Hanımları” görevinde çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

magicfrozy

Hectopat
Katılım
6 Mayıs 2022
Mesajlar
576
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, V4.04 sürümünde yani son sürümde Witcher 3’ü oynuyordum. Karakterimi kasıyordum vs. Ana göreve devam ederken “Ormanın Hanımları” görevinde oyunum çökmeye başladı. Ne yapmam gerek, yardımcı olur musunuz? İnternette gördüğüm neredeyse her şeyi denedim ama olmadı. Korsan indirip save dosyamı yükleyip o görevi geçtikten sonra geri dönmek mantıklı olur mu acaba?
 
Çözüm
Dosyalarda bir sıkıntı yok baktım da DirectX için cdprojektin Launcher'dan mı yapacağım yoksa oyunun ana menüsünden mi?

Launcher'den yapılıyordu sanırım ya da sağ tıklayıp özellikler deyip tam hatirlayamadim internetten bakar mısın daha sağlıklı olur.
DX ayarını yapınca mı düzeldi çünkü benim başıma benzer bir sorun geldiği zaman böyle düzelmişti. Yardımcı olduysam ne mutlu.

Hocam arkadaşımın Steam kütüphanesinden oynuyordum hazır Epic'te indirimdeydi benim de sorunum vardı oyunu da çok sevdim diye aldım ve bir iki kere attı ama sonrasında düzeldi nedenini bilmiyorum. Tekrar olursa bu tür bir şey DX11 deneyeceğim aklımın bir köşesinde. Teşekkürler size de tekrardan.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı