Witcher 3 oynanır mı?

Zaten valhalla'yı biraktim hocam sürekli loot yapmaya ittiği için. Siz boyle yazinca biraz kafam karişti. Yan gorev yapmayi, surekli bir anda 5 görev birden açilmasini, haritada 1 saat bulmaca çözmeyi sevmiyorum.

O halde size Diablo ve benzerlerini öneririm.

Aksiyon RYO'lar daha çok oynanış odaklı olduğundan sıkılmazsınız.

Elden ring için ne diyorsunuz? Aynı sorunlar mevcut mu?

Elden Ring sizi özgür bırakıyor. Elbette bazı bossları daha rahat kesmek için basit yaratıkları öldürüp gelişebilirsiniz. İnternette çok basit silahlarla bile boss kesen insanlar var. Tamamen sizin oynayışınıza bağlı. Souls oyunlarının zorluğu sizi rahatsız etmeyecekse oynanır.

puzzle olmasın savaşarak güçleneyim yeterli. 12 yıllık Metin2 geçmişim var.

Benim için mükemmel ötesi bir oyun, tabii ki oynanır. Hafızam silinse de tekrar oynasam.

Kesinlikle oynanır. Geçen yaz oynadım, bitirdim ve gerçekten çok keyif aldım. Bu yılın sömestr tatilinde de ikinciye oynadım, bitirdim ve DLC'ler beni biraz sıksa da yine çok keyif aldım. Bu yaz da tekrar oynayıp bitirmeyi düşünüyorum. Benim gibi oyuncuların hayran kalacağı cinsten bir oyun.

Kitap okuma alışkanlığı olmayan bir ülkeyiz Çok fazla altyazı yok inanma. Seçim yaptığın yerlerde okuma gerekir ki işin olayı bu zaten. İngilizcen varsa zaten seçim kısmı hariç ihtiyaç duymazsın orası ayrı. Bu arkadaşlar seslendirmesi olmayan JRPG ler oynamıyorlar iyi ki.

Zaten valhalla'yı biraktim hocam sürekli loot yapmaya ittiği için. Siz boyle yazinca biraz kafam karişti. Yan gorev yapmayi, surekli bir anda 5 görev birden açilmasini, haritada 1 saat bulmaca çözmeyi sevmiyorum.
Yan görevlerin hepsi nitelikli ve zevkli. Bu yan görev, bu ana görev bilinçaltıyla oynarsan zevk alamazsın ama dediğim gibi hepsi kaliteli. Kırlangıç, yıldırım gibi iksirleri geliştirdiğinizde de loot yapmaya ihtiyacınız yok merak etmeyin.

Son düzenleme:
Oynanmaz

Ancak bu tarz oyunlarda sürekli rastladığım şey oyunun tekrara binmesidir. Sürekli aynı şeyleri yapıyoruz ve bir yerden sonra sıkıyor.
Witcher 3 bu dediğin şeye en uzak oyundur dostum emin olabilirsin.

Taş gibi oyun, alınır çatır çatır oynanır. Ben New Game Plus ile ikinciye bitiriyorum 400 saatim var ama her adımda karşıma keşfetmediğim bir şey çıkıyor.

DLC'ler nasıl sıktı ya. Blood and Wine zaten koskocaman harita, görevler, bir sürü yeni yaratık vs vs., Hearts of Stone desen hikayesi efsaneydi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…