Witcher 3 oynanır mı?

sentenz

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Daha önce oynamışım, tüm DLC'leri var, 9 saat oynayıp bırakmışım. Yeni update ile Combat daha iyi mi? oynanır mı? Veya Atomic Hearth oynanır mı? Palworld da düşünüyorum ama tek sarar mı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Combat yeni gelen omuz kamerasıyla daha iyi hissettirmişti. Oyunu 340 saat oynamış birisi olarak şiddetle öneririm. Atomic Heart FPS sevdam olmadığı için çok sarmamıştı. Witcher 3'ü tavsiye ederim.

Dene oyuna bir şans ver zaten çok övülen bir oyun ama eski olduğundan mıdır yoksa başka bir şeyden midir bilmiyorum ama oynarken acayip sıkıldım ben o yüzden kendini sevmeye zorlama bence.

Palworld tek başıma 100 saat falan oynadım ben genelde bu tip oyunları tek başıma oynamayı seviyorum zevk meselesi. Ama mesela şuan daha fazla oynayamıyorum belki ekip şeklinde bi 100 saat daha oynardım. Witcher konusuna gelirsek zamanında zevkten 4 köşe olarak oynadığım bir oyun ama ilk oynadığım hikayeli oyunlardan. Bunun üstüne RDR2, GOW, Ghost of tsushima, TLOU gibi gibi bir sürü oyun bitirdim ve geçenlerde witcher 3 özledim tekrar gireyim dedim ve hiç zevk alamadım. 2. oynayışım olduğu için miydi yoksa bu kadar kaliteli oyundan sonra mı zevk vermedi bilmiyorum.

Elden ringteki Ghost of tsushimadaki o vuruş hissiyatlarından o keyiften sonra witcherdaki biraz yavan geldi sanırım bana tekrar girince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…