Witcher 3 oynanır mi?

3: Wild Hunt -Complete Edition yenilenmiş versiyon bu mu oluyor iki adet Witcher 3 oyunu var ikisi de grafik olarak yenilenmiş mi yoksa sadece 3: Wild Hunt -Complete Edition mı?

Complete edition da 2 tane DLC de dahil oluyor. Benim önerim bu şekilde almanız. Sonradan DLC almak isterseniz pahalıya geliyor.

Oyunun normal Witcher 3 yazan versiyonu yenilenmiş zaten eski versiyonu yok artık.

Enis Kirazoğlu'nun Sosyal hesabı var mı acaba? etiketlesek de bi gelse

Sadece kılıç değil azıcık ince planlarsanız dövüşleri yağ büyü rünler epey detaylı bir savaş stratejisi içine giriyorsunuz. Zırh setlerinin pasif etkileri vs derken onları bulmak için açık dünyada epey gezip mağara mağara dolaşıp yan görevleri yapmak sizi iyice içine çeker. Çeşitli canavar türleri ara sıra karşılaşılan mini ve büyük bosslar şehirde rastlanılan ufak tefek ara görev tarzı işler. Beni kendine epey bağlamıştı. Sistemimi yükseltince ilk oynayacağım oyunlardan birisi yine Witcher 3 olurdu yeni grafikleri ve Teknolojiler ile şöyle yüksek kalitede o atmosferi tekrar tekrar görmek isterim şahsen.

Değişyor kanka ya. Mesela ben bu tarz bir RPG oynadığımda yapmak istediklerim oluyor. Mesela Skyrim'de ki gibi eşya çalmak gizlenmek yani karakteri aklımıza gelen alanlara yöneltebilmemiz lazım. Ama Witcher bu yönden eksik. Her eşyayı kurcalayamıyorsun, hırsızlık tarzı bir girişim diğer oyunlarda ki gibi kapsamlı değil falan. Ama hani grafik olsun işte açık dünya göreseli olsun yine de oynanırlığı var tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…