Witcher 3 oynanış biçimi

rownes

Centipat
Merhabalar, önceden bir saat kadar oynayıp niyeyse sildiğim ve hallowen sayesinde 15 TL'ye GOTY alıp oynayıp delisi oldum. Şu an daha ak bostan haritasındayım. Tüm soru işaretlerini açtım, tüm yan görevleri yaptım(en azından haritada sarı ünlem gözükmüyor) fakat kontrat ne oluyor anlayabilmiş değilim. Şehirdeki tahtalardan aldığımız şeyler mi kontrat oluyor acaba? Bunların haricinde oynayış şeklim doğru mu? Bir de bu sarı ünlem ile gösterilen görevler haritada bittikten sonra sonradan tekrar ortaya falan çıkıyor mu yoksa o mapte bitmiş mi oluyor?

Seviye kasmak bir de çok zor geldi, 3 seviyeyim daha nasıl olacak bu iş anlayamadım, YouTube'da sürekli farm videoları var ama bir nevi oyunun bug ı nı kullanmak gibi gördüğümden tat kaçırmaması için yapmak istemedim açıkçası.

Her türlü önerilerinize ve görüşünüze açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yan görev yapmadan gelişemezsiniz.

Level'i en çok ana görevleri yaparak kazanıyorsunuz sonra yan görevler öyle gidiyor.

Şehirdeki tahtalardan aldığımız şeyler mi kontrat oluyor acaba?
Zaten kontrat diye yazar görevin üzerinde. Genellikle şehirlerde ki ilan tahtalarında bulunur. Nadiren sarı ünlem işaretlerinde de kontratlar bulunur. Farm yapmanıza gerek yok. Bazen ana görevlerden gidin, genellikle yan görevleri yapın ve bazen haritada at ile dolaşın, yollarda olası görevler de denk gelecektir.

Ana hikaye görevleriyle ilerlersen seviye atlayabilirsin.

Level'i en çok ana görevleri yaparak kazanıyorsunuz sonra yan görevler öyle gidiyor.

Hocam yan görev yapmadan gelişemezsiniz.

Zaten kontrat diye yazar görevin üzerinde. Genellikle şehirde ki ilan tahtalarında bulunur. Nadiren sarı ünlem işaretlerinde de kontratlar bulunur.

Hepinize çok teşekkür ederim. Dışarıdan göründüğünden daha detaylıymış oyun. Detaylara inerek oynamayı sevdiğimden öğreneceğim şeyler çok var onu anladım. Ak bostan haritasında pek bir şey kalmadı artık ana hikaye beni ak Bostan'dan çıkmaya zorluyor. Ben ak Bostan'dan alınabilecek tüm şemaları vs her şeyi topladım 7K para oldu. Sanırım diğer haritalarda artık zırh mırh silah işleri olacak.

Oyunun bitmesi o kadar kısa sürüyor mu? Serbest kaldıktan sonra ng+ diye bir şey varmış sanırım oyunu yeniden başlatıyormuşuz vs vs. sanırım yapılacak çok şey var

Oyunun bitmesi o kadar kısa sürüyor mu? Serbest kaldıktan sonra ng+ diye bir şey varmış sanırım oyunu yeniden başlatıyormuşuz vs vs. sanırım yapılacak çok şey var

Oynanış süren sana bağlı biraz. Her şeyi yapmaya çalışırsan 100 saat bir oynanış sunar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…