Witcher 3 oynarken RTX 3050 laptop 84 derecelerde

HopE1458

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim:
RTX 3050 laptop GPU.
8 GB RAM 3200MHz.
i5 11320H.
Oynarken 84 derecelieri buluyor. İstanbul'da yaşıyorum havanın etkisiyle beraber sizce bu kadar artar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistemim:
RTX 3050 laptop GPU.
8 GB RAM 3200MHz.
i5 11320H.
Oynarken 84 derecelieri buluyor. İstanbul'da yaşıyorum havanın etkisiyle beraber sizce bu kadar artar mı?
Laptoplarda oyun oynarken yüksek sıcaklıklar oldukça yaygındır, özellikle İstanbul gibi sıcak ve nemli bir bölgede. i5 11320H ve RTX 3050 gibi güçlü bileşenler oyun oynarken veya yoğun işlemler sırasında fazla ısınabilir. 84 derece, özellikle bir dizüstü bilgisayar için, aşırı yüksek değil ancak uzun vadede bu tür sıcaklıklar donanımın ömrünü kısaltabilir. İşte sıcaklığı düşürmek için bazı öneriler:

1-Soğutma pedi Kullanın
2-terman macun değiştirin
3-fan temizliği yapın
4-Dış ortamı soğutun (Klima,fan ve benzeri)

Laptop için 84 gayet normal. 90 bile normal sayılıyor artık.

Termal macunları kurumuş olabilir eğer 1 yıldan fazladır kullanıyor ve temizletmediysen.

Laptoplarda oyun oynarken yüksek sıcaklıklar oldukça yaygındır, özellikle İstanbul gibi sıcak ve nemli bir bölgede. i5 11320H ve RTX 3050 gibi güçlü bileşenler oyun oynarken veya yoğun işlemler sırasında fazla ısınabilir. 84 derece, özellikle bir dizüstü bilgisayar için, aşırı yüksek değil ancak uzun vadede bu tür sıcaklıklar donanımın ömrünü kısaltabilir. İşte sıcaklığı düşürmek için bazı öneriler:

1-soğutma pedi kullanın.
2-terman macun değiştirin.
3-fan temizliği yapın.
4-dış ortamı soğutun (klima, fan ve benzeri)

Anladım teşekkür ediyorum herkese açıkladığınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı