Merhaba.
Witcher 3 wild Hunt'ı bitirdim. Ana görevi devam ederken hearth of stone DLC'sini aktifleştirdiğim için ana görevden sonra otomatik olarak başlattı. O DLC'de bitince blood and wine için ilan tahtasına gittim. DLC'yi başlatmak için asılmış olan Geralt'a çağrı ilanına her tıklayışımda oyundan attı. İnternette araştırdığım da (keza oyun içerisinde de) yeni oyun+ veya tamamen yeni oyun seçeneğiyle o DLC'ye giriş yapabilirim. Fakat ben bu zamana kadar oyun içi edindiğim silahlarımı vs. kaybetmek istemiyorum. Oyun içerisinde ki tüm noktaları (bilinmeyen bölge) ve görevleri yapmıştım. O görevlere yeni oyun+ veya sadece yeni oyun seçeneğiyle girersem tekrar keşfetmem gerekir mi? Sonuçta tek bir bölgede oynamayıp diğer haritalara da gidebilirim. Ya da tüm bunlar haricinde oyun içerisinde yapmam gereken bir şeyler kalmış olabilir mi? Ana görev ve yan görev kısmında herhangi bir şey gözükmüyor. Harita da 8 farklı bölgede ilan panoları aktif (sarı renkte). Hepsini inceledim, hepsinde de DLC için çağrı var fakat her tıkladığımda oyundan atıyor. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.