Bugün Witcher 3`ü bitirdim. Oyunun sonunda Triss ve Yennefer`in ikisiyle de birlikte olamadım. Bundan sonra DLC'leri almayı düşünüyorum DLC`lerde Geralt`ın bir eşinin olması oyuna etki ediyor mu? Veya ekstradan bir sahne izleyebiliyor muyuz? Eğer öyleyse nasıl değiştirebilirim bu durumu? Sanırım konsol kodlarından yapılabiliyormuş?
İki kadına da yürürsen sap kalırsın tabii DLC'nin birinde tam emin değilim ben Yennefer'e yürüdüğüm için Yennefer bağ evinde her gün yatağa yatıyor belli saatte de kalkıp dışarıda bir yere oturuyordu başka hiçbir şey yapmıyordu çok gereksiz bir eylemdi yani eşsiz halde DLC oynayabilirsin hatta başka bir kadın da olacak DLC de yürüyebileceğin.
DLC'ler ana oyunun hikayesinden çok daha iyi. Özellikle Kan ve Şarap paketinin hikayesi ve haritası mükemmel. Ayrıca bu paket ile ev sahibi oluyorsun ve o eve seçtiğin kişi geliyor. Tabii birini seçmiş olsaydın.
Hocam 2 DLC'de birbirlerinden mükemmel oynamazsanız hata edersiniz kesinlikle. İlk önce Hearts of Stone sonrasında ise Blood and Wine oynayabilirsiniz (bağlantı yok ama ilk Hearts of Stone çıktığı için onu oynayın dedim.) Karakterlerin önemi yok.