Witcher 3 para nasıl kasılır?

efegumusay

Kilopat
Daha fazla  
Oyuna yeniden başladım, hileyle parayı arttırmıştım uğraşmamak için bu sefer hilesiz bir şekilde oynuyorum. Nasıl para kazanırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna yeniden başladım, hileyle parayı arttırmıştım uğraşmamak için bu sefer hilesiz bir şekilde oynuyorum. Nasıl para kazanırım?

Haydutları öldürüp silahlarını alıp satabilirsin(genelde haritada ünlem ile gösteriliyor haydutlar)
Veya inek kesip içinden çıkanları satabilirsin, YouTube'da arama yaparsan çok iyi yöntemleri var.

Bir sürü yolu vardır hatırladığımı söyleyeyim. Haritada sandık işaret olan yerlerde batık hazineler oluyor. Onları toplayıp içinden çıkanları satabilirsin.

Hocam aklıma gelen bir iki tane para kazanma yöntemi var, birincisi yan görevleri yapıp para kasabilirsin, ikincisi ise canavarları ve haydutları yağmalayıp satabilirsin.

Oyun boyunca soru işaretlerine gitseniz yeter, özellikle Skellige'de denizdekilere. Diğer "para kasma" zartı zurtu maceralarıyla uğraşmanıza gerek yok.
Bi' anda parayı bulmayı beklemeyin ama, oyunda ilerleyip seviye atladıkça çıkan eşyalar da daha yüksek seviye oluyor ve daha fazla para ediyorlar. Oyunun başında neredeyse her şey değersiz oluyor, oyunun ortası (Velen bittikten sonrası) itibariyle para etmeye başlıyorlar.
Oyun boyunca soru işaretlerine gidip, çıkanları sattıkça zamanla para biriktireceksiniz, kısacası.

Ganimet olarak çıkanlar açısından zırhlarda bi' göğüs zırhları para ediyor. Diğerlerini toplamanıza değmez, boşuna ağırlık yaparlar. Silahlardan da genellikle hepsi para ediyor, ama genelde en değerlisi kılıçlardı diye aklımda kalmış.
Silah ve fazlalık rün taşlarını demircilere, zırh ve fazlalık glifleri zırhçılara satın (oyunda "demirci" ve "zırhçı" farklı şeyler). Fazlalık simya malzemelerini simyacılara, diğer deri - post - mücevher vs. zımbırtıları da tüccarlara satın. Fazlalık at ekipmanlarını demirci veya zırhçılara satabilirsiniz, fark etmez.
Satmak için Velen'deki tüccarları tercih etmeyin, her şeyi ederinin çok az altında alıyorlar. Mümkünse Novigrad ve Oxenfurt'taki tüccarlara satın, en fazla parayı onlar veriyor. Skellige'dekiler de idare eder; ne az ne fazla veriyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…