Witcher 3 PC Bluetooth Xbox One S Kolu Çalışmıyor

Tombuldore

Hectopat
Daha fazla  
Sorun çok basit. Kol bu.

Kolu Bluetooth aracılığıyla Windows 10'a bağlıyorum. Windows'ta çalışıyor, diğer oyunlarda da çalışıyor. Fakat Witcher 3'e girdiğimde tık yok, kolu tanımıyor bile oyun.

Sorun çok basit. Kol bu.

Kolu Bluetooth aracılığıyla Windows 10'a bağlıyorum. Windows'ta çalışıyor, diğer oyunlarda da çalışıyor. Fakat Witcher 3'e girdiğimde tık yok, kolu tanımıyor bile oyun.

Bilgisayarda değilim o yüzden isimlere bakamıyorum ama ben şöyle çözmüştüm.

Steam Geniş Ekrana girin. Kütüphaneden oyunu seçin. Oyunun ekranında kontrolcü ile alakalı iki ayar olması lazım kontrolcü girdileri gibi bir şey. Oradaki bir seçeneği Zorla açık yapmayı deneyin.

Bilgisayarda değilim o yüzden isimlere bakamıyorum ama ben şöyle çözmüştüm.

Steam Geniş Ekrana girin. Kütüphaneden oyunu seçin. Oyunun ekranında kontrolcü ile alakalı iki ayar olması lazım kontrolcü girdileri gibi bir şey. Oradaki bir seçeneği Zorla açık yapmayı deneyin.
Evet zaten biraz kurcalayıp bu şekilde sorunu çözdüm az önce. İşe yarasa da çözümün eksileri de oldu.
Tüm ikonlar eski kaba Xbox 360 ikonlarına döndü ve oyuna girdiğim andan itibaren fareyi kullanamıyorum, oyun tamamen kol ile çalışıyor. Fakat yine de tek bir oyunda olduğu için umursamayacağım bir sorun.

Evet zaten biraz kurcalayıp bu şekilde sorunu çözdüm az önce. İşe yarasa da çözümün eksileri de oldu.
Tüm ikonlar eski kaba Xbox 360 ikonlarına döndü ve oyuna girdiğim andan itibaren fareyi kullanamıyorum, oyun tamamen kol ile çalışıyor. Fakat yine de tek bir oyunda olduğu için umursamayacağım bir sorun.
Kontrolcü Yapılandırması/Ayarlara göz atın(X) kısmında farklı şablonlar oluyor. Death Stranding'de PS/Xbox kolu gibi birçok seçenek çıkıyordu belki oradan ikonları da düzeltebilirsiniz.
Steam Geniş ekran/Ayarlar/Kontrolcü Ayarları kısmını kurcalarsanız oradan da çözebilirsiniz belki.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı