Biriyle karıştırmışsın. Şu anda o kadar saatim yok
Eki Görüntüle 866458
NewGame+ özelliği, oyuna tekrar başladığın zaman hiçbir eşyanın gitmemesine, açtığın yeteneklerin ve seviyenin de gitmemesine olanak tanır. Böylece oyuna yeni başladığın zaman, çok sevdiğin bir zırhın vs. varsa veya karakter geliştirmeni baştan yapmak istemiyorsan bu özelliği kullanabilirsin. Witcher 3'ün ana sayfasından NewGame+ adlı DLC'yi indirmen gerekiyor. Sonrasında ise oyuna girdiğinde bir yazı gelecektir, o yazıdaki talimatları uygulayıp oyuna NewGame+ olarak başlayabilirsin.
Örneğin seviyen 50 idi. Oyuna NewGame+ ile başladın ve 50. seviyesin hala. Karşına çıkacak olan düşmanlar 1-2. seviyeden değil, 50-51. seviyeden çıkacak merak etme yani. Kılıçların veya zırhların da eskisi kadar güçlü olmayacak bu arada.
Arkadaş ana karakterlerden bahsediyor. Oyun bittiği zaman, Yennefer, Triss, Ciri gibi ana karakterleri görmen imkansız. Mod kullanmadan o karakterleri yanına çağıramazsın, çağırsan da herhangi bir yeni konuşma olmayacak.
Fakat DLC'ler ile ana karakterlerden birini yanında görebilirsin. Bu özellik, Hearts of Stone için geçerli değil. Blood&Wine için geçerli. Satın almanız gerekiyor, indirimde ortalama 22 liraya düşüyor. Oyunun bir bölümünde, ana hikayede seçtiğiniz karakter kimse, sizin yanınıza geliyor ve beraber yaşıyorsunuz. Arkadaş bunu kast etmiş.
Onun dışında, oyunu güzelleştiren birçok mod var. Bu modları kurup oyunu daha güzel bir hale getirebilirsiniz. Modları indirip içinden çıkan klasörü Witcher 3'ün ana dizinindeki "mods" klasörüne atman yeterli. "Mods" klasörü yoksa oluşturabilirsin. İnternette bolca güzel modlar var, bakabilirsin. Ben kendi kullandığım modları atayım.
Gives Geralt and the other Witchers actual glowing eyes
www.nexusmods.com
Geralt'ın gözlerini daha korkutucu ve parlak bir hale getiriyor.
Swaps many but not all cloud textures with high quality 4k textures
www.nexusmods.com
Bulutları daha güzel bir hale getiriyor.
Retextures the blood effect when in combat to have a more spray appearance.
www.nexusmods.com
Çıkan kanların biçimini biraz değiştiriyor.
Edits Geralt's hair, beard, and face to match how he looked in both 'The Trail' and 'Killing Monsters' cinematic trailers.
www.nexusmods.com
Geralt için daha korkutucu bir yüz modu. Killing Monsters fragmanındaki tipe benzetilmiş.
Changes the meditation menu UI to transparent
www.nexusmods.com
Meditasyon yaparken çevreyi görebiliyorsun.
This very simple mod removes the 'dirty lens' or 'lens dirt' effect found in the game.
www.nexusmods.com
Güneşe bakarken kirli, lekeli bir kamera çıkıyor karşımıza. İşte bu mod bu efekti yok ediyor.
This mod changes Geralt weight limit to 9000.
www.nexusmods.com
Taşıyabileceğin maksimum ağırlığı artırıyor.
Increased the socket count from 12 and 16, to 18 and 26.Also adds 4 new mutations.
www.nexusmods.com
Kullanmak istediğin daha çok yetenek, mutasyon varsa bu mod daha fazla slot ekliyor.
Always dismember enemies on kill.
www.nexusmods.com
Düşmanlar ölürken hep parçalanıyor.
A selection of hairstyles for Yennefer.
www.nexusmods.com
Yennefer'ın saç tipini değiştiriyor. Seç, beğen, al.
Reshade for STLM and optional graphic settings beyond Ultra.
www.nexusmods.com
Çevreyi daha güzelleştiren, ışık modu. Eğer güçlü bir bilgisayarın yoksa bu modu kullanmanı önermem. Biraz performans kaybı yaşanıyor.