Witcher 3 RX 6700 XT donma sorunu

İşletim sistemi
Windows 11

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
RAM
16 GB
Ekran kartı
Rx 6700 XT
Anakart
Msi mpg b550 gaming plus
İşlemci
R5 5600
Merhaba dostlar. Witcher 3 oynuyorum Next gen değil. Ultra ayarlarda ve adrenalinde sadece anti lag açık. Aniden düşmeler takılmalar yaşıyorum 50 FPS oluyor donuk donuk hareket ediyor. Adrenalin üzerinden ne ayar yapmam gerek bilmiyorum. Ne yapmalıyım?

Merhaba dostlar. Witcher 3 oynuyorum Next gen değil. Ultra ayarlarda ve adrenalinde sadece anti lag açık. Aniden düşmeler takılmalar yaşıyorum 50 FPS oluyor donuk donuk hareket ediyor. Adrenalin üzerinden ne ayar yapmam gerek bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
ekran kartı driverinızı değiştirin bazen radeon ekran kartlarında öyle sorunlar olabiliyor.
whql sürümlerde daha az sorun oluyor diye biliyorum

Ekran kartı driverinızı değiştirin bazen Radeon ekran kartlarında öyle sorunlar olabiliyor.
WHQL sürümlerde daha az sorun oluyor diye biliyorum.

Belki anlık gelmiştir bilmiyorum. Bakacağım yine de.

Ekran kartı driverinızı değiştirin bazen Radeon ekran kartlarında öyle sorunlar olabiliyor.
WHQL sürümlerde daha az sorun oluyor diye biliyorum.

Biraz daha bekleyip gözlemledim. Sorun hala devam ediyor. Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kuracağım adrenalini. WHQL sürümünü nasıl yükleyebilirim?

@cicikust ekran kartı sürücüsü kaldırıp tekrar yükledim ama düşüş oluyor. Takılma yaşıyorum. Ultra'da ayarlar. AFMF ve anti lag ile 90'a düşüyor sadece anti lag ile 50'ye. Ara sahnelerde ve oynanışta aşırı sıkıntı oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı