Oyunu geri indirdim devam ete tıklıyorum ama aşağıdaki hatayı alıyorum oyun dosylarını 1 kez doğruladım bir daha yapacağım şimdi çözümünü bilen var mı?
Arkadaşın bu DLC'yi yüklemiş, @holywitcherofrivia'nın da dediği gibi oyunda ücretsiz ve güzel bir sürü DLC var. Steam mağazasına gidip hepsini yüklemeni öneririm.
Arkadaşın zaten indirmiş bu DLC'yi, ki bu DLC sende olmadığı için oyun çakışma yapıyor ve bu yüzden oluşturduğun oyun kaydına giremiyorsun. Nasıl yapacaksın ki?
Arkadaşım oyunu oynamıyor 1 hafta önce sınavlar var diye silmiştim boş zamanım yoktu oynayamazdım şimdi geri yükledim devam Et'e bastım bu hatayı alıyorum.
Arkadaşım oyunu oynamıyor 1 hafta önce sınavlar var diye silmiştim boş zamanım yoktu oynayamazdım şimdi geri yükledim devam Et'e bastım bu hatayı alıyorum.
Steam'i kullanmayı pek bilmiyorum açıkçası, yani sana çok detaylı yardımcı olamam ama şu an kafam çok karıştı. Sen önceden bu DLC'yi yüklemiş miydin yüklememiş miydin?
Steam'i kullanmayı pek bilmiyorum açıkçası, yani sana çok detaylı yardımcı olamam ama şu an kafam çok karıştı. Sen önceden bu DLC'yi yüklemiş miydin yüklememiş miydin?
Yüklememiştim hocam Save dosyası varsa indirip deneyebilirim ama hangi görev olduğunu hatırlamıyorum oyunun başları. Save dosyası bulabileceğim bir site var mı?
Yüklememiştim hocam Save dosyası varsa indirip deneyebilirim ama hangi görev olduğunu hatırlamıyorum oyunun başları. Save dosyası bulabileceğim bir site var mı?
Arkadaşın o 1 haftalık zaman dilimi içerisinde DLC'yi yüklemiş olabilir ve sen de bu yüzden oyuna giremiyor olabilirsin, anladığım kadarıyla senin bir şekilde o DLC'yi kurman gerek. Save dosyası konusunda ise şu saveyi önerebilirim.
Arkadaşın o 1 haftalık zaman dilimi içerisinde DLC'yi yüklemiş olabilir ve sen de bu yüzden oyuna giremiyor olabilirsin, anladığım kadarıyla senin bir şekilde o DLC'yi kurman gerek. Save dosyası konusunda ise şu Save'yi önerebilirim.