The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 12 Mart 2021 #1 Oyunu geri indirdim devam ete tıklıyorum ama aşağıdaki hatayı alıyorum oyun dosylarını 1 kez doğruladım bir daha yapacağım şimdi çözümünü bilen var mı? @Lyrinx
Oyunu geri indirdim devam ete tıklıyorum ama aşağıdaki hatayı alıyorum oyun dosylarını 1 kez doğruladım bir daha yapacağım şimdi çözümünü bilen var mı? @Lyrinx
Çözüm The G.O.A.T 12 Mart 2021 holywitcherofrivia dedi: Oyununuzda "seçenekler"in içinde, indirilmiş öğeler vs bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Steam hesabımı kapatıp açtım 14MB dosya indirdi sonra oyuna girdim oyuna girebiliyorum moderatorler konuyu kapatabilirsiniz.
holywitcherofrivia dedi: Oyununuzda "seçenekler"in içinde, indirilmiş öğeler vs bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Steam hesabımı kapatıp açtım 14MB dosya indirdi sonra oyuna girdim oyuna girebiliyorum moderatorler konuyu kapatabilirsiniz.
KS KS The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 12 Mart 2021 #31 holywitcherofrivia dedi: Oyununuzda "seçenekler"in içinde, indirilmiş öğeler vs bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Steam hesabımı kapatıp açtım 14MB dosya indirdi sonra oyuna girdim oyuna girebiliyorum moderatorler konuyu kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
holywitcherofrivia dedi: Oyununuzda "seçenekler"in içinde, indirilmiş öğeler vs bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Steam hesabımı kapatıp açtım 14MB dosya indirdi sonra oyuna girdim oyuna girebiliyorum moderatorler konuyu kapatabilirsiniz.