toxicchain3 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 28 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #11 Lyrinx dedi: Kullandığın kasanın modeli nedir? Oyunun ayarları en yüksekte mi? Genişletmek için tıkla... kasam darkın bir kasası tam olarak bilmiyorum.Evet oyun ayarlarımın çoğu yüksekte PhysicalDecline dedi: Bence normal. Bu arada değeri MSI Afterburner'dan mı kontrol ettiniz? Genişletmek için tıkla... Evet Aorus dedi: Sanırsam kasanızın hava akışı ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum aslındada sistemsel olarak da sıkıntısı var mı acaba diyerekten buraya yazayım dedim.
Lyrinx dedi: Kullandığın kasanın modeli nedir? Oyunun ayarları en yüksekte mi? Genişletmek için tıkla... kasam darkın bir kasası tam olarak bilmiyorum.Evet oyun ayarlarımın çoğu yüksekte PhysicalDecline dedi: Bence normal. Bu arada değeri MSI Afterburner'dan mı kontrol ettiniz? Genişletmek için tıkla... Evet Aorus dedi: Sanırsam kasanızın hava akışı ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum aslındada sistemsel olarak da sıkıntısı var mı acaba diyerekten buraya yazayım dedim.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 5 Nisan 2021 #12 toxicchain3 dedi: Kasam Dark'ın bir kasası tam olarak bilmiyorum .Evet oyun ayarlarımın çoğu yüksekte. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların dediği gibi bence de ortalama bir değer, daha düşük olabilirdi. 80'in üstü tehlikeli.
toxicchain3 dedi: Kasam Dark'ın bir kasası tam olarak bilmiyorum .Evet oyun ayarlarımın çoğu yüksekte. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların dediği gibi bence de ortalama bir değer, daha düşük olabilirdi. 80'in üstü tehlikeli.
toxicchain3 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 28 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #13 Lyrinx dedi: Arkadaşların dediği gibi bence de ortalama bir değer, daha düşük olabilirdi. Ancak 80'in üstü tehlikeli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Lyrinx dedi: Arkadaşların dediği gibi bence de ortalama bir değer, daha düşük olabilirdi. 80'in üstü tehlikeli. Genişletmek için tıkla... Peki daha düşük olabilmesi için neler yapılmalı.
Lyrinx dedi: Arkadaşların dediği gibi bence de ortalama bir değer, daha düşük olabilirdi. Ancak 80'in üstü tehlikeli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Lyrinx dedi: Arkadaşların dediği gibi bence de ortalama bir değer, daha düşük olabilirdi. 80'in üstü tehlikeli. Genişletmek için tıkla... Peki daha düşük olabilmesi için neler yapılmalı.