Emir Everett Centipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #1 Save dosyalarım OneDrive'a otomatik kaydediliyor ve OneDrive depolama alanım doldu geri dönüşüm kutusunda bazı Save dosyalarım var ve geri yükleyemiyorum. OneDrive'daki Witcher 3 Save dosyalarımın birazını silsem oyunum bozulur mu?
Save dosyalarım OneDrive'a otomatik kaydediliyor ve OneDrive depolama alanım doldu geri dönüşüm kutusunda bazı Save dosyalarım var ve geri yükleyemiyorum. OneDrive'daki Witcher 3 Save dosyalarımın birazını silsem oyunum bozulur mu?
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 10 Nisan 2021 #2 Anormal bir durum yoksa bir sıkıntı çıkmaması gerekiyor hocam. Zaten sadece bir save dosyası sileceksiniz, oyununuza nasıl zarar verebilir ki? Artı 0 Eksi
Anormal bir durum yoksa bir sıkıntı çıkmaması gerekiyor hocam. Zaten sadece bir save dosyası sileceksiniz, oyununuza nasıl zarar verebilir ki?
KS KS Emir Everett Centipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #3 Bilmiyorum ki hocam ya zarar verirse Artı 0 Eksi