selimcansakaci0 Femtopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #1 Witcher 3'e başlamıştım oyunu %30'a kadar oynadım o civarlarda format attım o civarlarda Save dosyası bulabilir miyim?
Witcher 3'e başlamıştım oyunu %30'a kadar oynadım o civarlarda format attım o civarlarda Save dosyası bulabilir miyim?
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #2 O civarda dosya bulamazsın. Korsan değilse bulutta duruyordur kayıt dosyan. Artı 0 Eksi
Doğukan Ürker Megapat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 518 Çözümler 3 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Kasım 2020 #3 Steam Cloud'a kaydedilmesi lazım. Bende öyle olmuştu. Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 14 Kasım 2020 #4 Korsan ise durmaz. Orijinal ise Steam Cloud'a yükleniyor. Artı 0 Eksi
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 14 Kasım 2020 #5 Oyun orijinal ise Steam Cloud sayesinde Save dosyana erişebilirsin. Artı 0 Eksi
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 14 Kasım 2020 #6 Steam bu oyunu otomatik olarak Cloud'a kaydediyor. Nerede kaldıysan oradan tekrar başlarsın. Bir eksilme vs. olmaz. Artı 0 Eksi
Steam bu oyunu otomatik olarak Cloud'a kaydediyor. Nerede kaldıysan oradan tekrar başlarsın. Bir eksilme vs. olmaz.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 14 Kasım 2020 #7 strigoi dedi: Steam bu oyunu otomatik olarak Cloud'a kaydediyor. Nerede kaldıysan oradan tekrar başlarsın. Bir eksilme vs. olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki, ya Cloud özelliğini devre dışı bırakmışsa/aktifleştirmemişse? Artı 0 Eksi
strigoi dedi: Steam bu oyunu otomatik olarak Cloud'a kaydediyor. Nerede kaldıysan oradan tekrar başlarsın. Bir eksilme vs. olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki, ya Cloud özelliğini devre dışı bırakmışsa/aktifleştirmemişse?
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.641 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #8 Steam üzerinden oynanmış ise otomatik olarak kaydeder. Ben şimdi oyunu yeniden indiriyorum, ilk olarak kayıt dosyaları sistemde yerini aldı. Tabi, @Lady Hellbender'in de belirttiği konu doğru. Standart şekildeki ayarlara dokunmadığınızı varsayıyorum. Artı 0 Eksi
Steam üzerinden oynanmış ise otomatik olarak kaydeder. Ben şimdi oyunu yeniden indiriyorum, ilk olarak kayıt dosyaları sistemde yerini aldı. Tabi, @Lady Hellbender'in de belirttiği konu doğru. Standart şekildeki ayarlara dokunmadığınızı varsayıyorum.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 14 Kasım 2020 #9 Lady Hellbender dedi: Peki, ya Cloud özelliğini devre dışı bırakmışsa/aktifleştirmemişse? Genişletmek için tıkla... Otomatik olarak aktif zaten o özellik. Kendisi girip devre dışı bıraktıysa kendi sorunu. Fakat böyle bir şey yaptığını sanmıyorum. Yapsa bile ne amaç için? Artı 0 Eksi
Lady Hellbender dedi: Peki, ya Cloud özelliğini devre dışı bırakmışsa/aktifleştirmemişse? Genişletmek için tıkla... Otomatik olarak aktif zaten o özellik. Kendisi girip devre dışı bıraktıysa kendi sorunu. Fakat böyle bir şey yaptığını sanmıyorum. Yapsa bile ne amaç için?
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 14 Kasım 2020 #10 Sosyalde biri paylaşmıştı daha önce: ManualSave_8a3ab_7e02ac00_52a9941.sav drive.google.com Genişletmek için tıkla... Ayrıca: The Witcher 3 Mods - Nexus Mods Genişletmek için tıkla... The Witcher 3: Wild Hunt - Search gtrainers.com Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Sosyalde biri paylaşmıştı daha önce: ManualSave_8a3ab_7e02ac00_52a9941.sav drive.google.com Genişletmek için tıkla... Ayrıca: The Witcher 3 Mods - Nexus Mods Genişletmek için tıkla... The Witcher 3: Wild Hunt - Search gtrainers.com Genişletmek için tıkla...