haritada nasıl serbest gezinilir bu yorumu yazarak bildiğin beniimle taştaş geçmişsinFree cam mod aşağıdadır.
![]()
Freecam Mod (Script Edition) for NextGen
Adds a way to enter FreeCam mode and actually control it.(4.04 compatible)www.nexusmods.com
hocam bölüm zor nasıl geçilir diyorum ve sadece haritada at sürerek sertbest gezmek istiyorumW A S D tuşlarını kullanarak geziyorsun . Berbatçıkla savaşmaman lazım. 2 seçenekten vardı galiba. Birini seçince savaşıyordun , diğerini seçince normal savaşmadan devam ediyordun.
Hocam sen hayatında hiç açık dünya oyunu oynadın mı? Özgür gezmekten kastın nedir önce onu söyle. WASD yön tuşlarıyla gitmeye karar verdiğin her yöne doğru tuşlara basarak gidebilirsin.haritada nasıl serbest gezinilir bu yorumu yazarak bildiğin beniimle taştaş geçmişsin
hocam bölüm zor nasıl geçilir diyorum ve sadece haritada at sürerek sertbest gezmek istiyorum
istediğim haritaya ışınlanamıyorum anladın mı beniHocam sen hayatında hiç açık dünya oyunu oynadın mı? Özgür gezmekten kastın nedir önce onu söyle. WASD yön tuşlarıyla gitmeye karar verdiğin her yöne doğru tuşlara basarak gidebilirsin.
Bu arada W(ileri) S(geri) A(sola) D(sağa). Artık haritada özgürce dolaşabilirsin.
istediğim haritaya ışınlanamıyorum anladın mı beni
Oyunda istediğiniz yere istediğiniz gibi gidebilirsiniz. Işınlanmak istiyorsanız aşağıya bıraktığım görseldeki noktalardan diğer noktalara ışınlanabilirsiniz.
Not: Bu ışınlanma noktaları siz yanlarından geçtikçe, yani gezdikçe açılır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.