Witcher 3 serbest gezme nasıl yapılır?

yzb_soner

Decapat
Arkadaşlar başkıktaki gibi Witcher 3'te serbest gezmek itiyorum ama nasıl yapacağım? Hikayeyi daha bitirmedim. Bir de baronun oradaki berbatçığı nasıl öldürüyoruz?

W A S D tuşlarını kullanarak geziyorsun . Berbatçıkla savaşmaman lazım. 2 seçenekten vardı galiba. Birini seçince savaşıyordun , diğerini seçince normal savaşmadan devam ediyordun.

haritada nasıl serbest gezinilir bu yorumu yazarak bildiğin beniimle taştaş geçmişsin

W A S D tuşlarını kullanarak geziyorsun . Berbatçıkla savaşmaman lazım. 2 seçenekten vardı galiba. Birini seçince savaşıyordun , diğerini seçince normal savaşmadan devam ediyordun.
hocam bölüm zor nasıl geçilir diyorum ve sadece haritada at sürerek sertbest gezmek istiyorum

haritada nasıl serbest gezinilir bu yorumu yazarak bildiğin beniimle taştaş geçmişsin

hocam bölüm zor nasıl geçilir diyorum ve sadece haritada at sürerek sertbest gezmek istiyorum
Hocam sen hayatında hiç açık dünya oyunu oynadın mı? Özgür gezmekten kastın nedir önce onu söyle. WASD yön tuşlarıyla gitmeye karar verdiğin her yöne doğru tuşlara basarak gidebilirsin.

Bu arada W(ileri) S(geri) A(sola) D(sağa). Artık haritada özgürce dolaşabilirsin.

istediğim haritaya ışınlanamıyorum anladın mı beni

Oyunda istediğiniz yere istediğiniz gibi gidebilirsiniz. Işınlanmak istiyorsanız aşağıya bıraktığım görseldeki noktalardan diğer noktalara ışınlanabilirsiniz.
NOT: Bu ışınlanma noktaları siz yanlarından geçtikçe, yani gezdikçe açılır.

Dosya Ekleri

• ışınlanma noktaları.png
    1,9 KB · Görüntüleme: 29

Bundan karlı bölüme geçmeye denedim ama geçemedim yani demek istediğin hikayeyimi bitirmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…