jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 19 Şubat 2021 #11 xCheesy99 dedi: Level yan görevlerle mi kasılıyor? Genişletmek için tıkla... Novigrad'a gideceksin daha. Velen bitti mi? Yan görevlerde belki son bir baronun görevi kalmıştır bu arada.
xCheesy99 dedi: Level yan görevlerle mi kasılıyor? Genişletmek için tıkla... Novigrad'a gideceksin daha. Velen bitti mi? Yan görevlerde belki son bir baronun görevi kalmıştır bu arada.
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 19 Şubat 2021 #12 jax teller fanboyu dedi: Novigrad'a gideceksin daha. Velen bitti mi? Yan görevlerde belki son bir baronun görevi kalmıştır bu arada. Genişletmek için tıkla... Triss’in ilk görevi bile 11 levelden başlıyor hocam. Velen görevlerini yapmadığını düşünüyorum.
jax teller fanboyu dedi: Novigrad'a gideceksin daha. Velen bitti mi? Yan görevlerde belki son bir baronun görevi kalmıştır bu arada. Genişletmek için tıkla... Triss’in ilk görevi bile 11 levelden başlıyor hocam. Velen görevlerini yapmadığını düşünüyorum.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 19 Şubat 2021 #13 Gemiden nasıl ayrılacağım? Eski kayıtlara mı girmem lazım?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 19 Şubat 2021 #14 Stebph dedi: Triss’in ilk görevi bile 11 levelden başlıyor hocam. Velen görevlerini yapmadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sonraki görevler 7 seviye oluyor. Normalde 7 veya 8. seviyede başlanır Novigrad bölümlerine. xCheesy99 dedi: Gemiden nasıl ayrılacağım? Eski kayıtlara mı girmem lazım? Genişletmek için tıkla... Maalesef evet.
Stebph dedi: Triss’in ilk görevi bile 11 levelden başlıyor hocam. Velen görevlerini yapmadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sonraki görevler 7 seviye oluyor. Normalde 7 veya 8. seviyede başlanır Novigrad bölümlerine. xCheesy99 dedi: Gemiden nasıl ayrılacağım? Eski kayıtlara mı girmem lazım? Genişletmek için tıkla... Maalesef evet.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 20 Şubat 2021 #15 Yanlış görevi yapıyorsun dostum. J tuşuna basıp ekran görüntüsü atar mısın @xCheesy99? Senin şu anda Velen görevlerini yapman gerekiyor. Novigrad'ı değil.
Yanlış görevi yapıyorsun dostum. J tuşuna basıp ekran görüntüsü atar mısın @xCheesy99? Senin şu anda Velen görevlerini yapman gerekiyor. Novigrad'ı değil.
erdmxshn Femtopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #16 Ben 9 seviyede gittim. İçimden geçtiler en az 15 te gitmeni öneririm
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 27 Mayıs 2021 #17 Skellige'ye o seviyeyle gidersen saniyesinde keserler. Yan görevleri yap efsunger kontratlarını yap.