redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #11 Yarst dedi: Hocam peki başarısız olan görevleri kodlarla felan yapılabiliyormu ? Genişletmek için tıkla... Yapılabiliyor olması lazım ancak hiç denemedim. Witcher 3 Console Commands List | Commands.gg Bu sitede tüm kodlar var aynı zamanda konsolu nasıl açacağınızı da anlatıyor.
Yarst dedi: Hocam peki başarısız olan görevleri kodlarla felan yapılabiliyormu ? Genişletmek için tıkla... Yapılabiliyor olması lazım ancak hiç denemedim. Witcher 3 Console Commands List | Commands.gg Bu sitede tüm kodlar var aynı zamanda konsolu nasıl açacağınızı da anlatıyor.
Yarst Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 559 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Witcher 30 Nisan 2021 #12 redlions dedi: Yapılabiliyor olması lazım ancak hiç denemedim. Witcher 3 Console Commands List | Commands.gg bu sitede tüm kodlar var aynı zamanda konsolu nasıl açacağınızı da anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam iyi forumlar.
redlions dedi: Yapılabiliyor olması lazım ancak hiç denemedim. Witcher 3 Console Commands List | Commands.gg bu sitede tüm kodlar var aynı zamanda konsolu nasıl açacağınızı da anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam iyi forumlar.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #13 Yarst dedi: Eyvallah hocam iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam sizede. Aklınıza birşey takılırsa saçma vs. bile olsa yazın çekinmeyin.
Yarst dedi: Eyvallah hocam iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam sizede. Aklınıza birşey takılırsa saçma vs. bile olsa yazın çekinmeyin.
N Nacres40 Zeptopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #14 redlions dedi: Sağ olun hocam size de. Aklınıza bir şey takılırsa saçma vs. bile olsa yazın çekinmeyin. Genişletmek için tıkla... Son dilek görevi ana mi ara görev mi?
redlions dedi: Sağ olun hocam size de. Aklınıza bir şey takılırsa saçma vs. bile olsa yazın çekinmeyin. Genişletmek için tıkla... Son dilek görevi ana mi ara görev mi?
Yarst Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 559 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Witcher 27 Kasım 2021 #15 Nacres40 dedi: Son dilek görevi ana mi ara görev mi? Genişletmek için tıkla... Yan görev son dilek Skellige'den Kaer Morhen'e gitmeden önce yapıyorduk diye hatırıyorum.
Nacres40 dedi: Son dilek görevi ana mi ara görev mi? Genişletmek için tıkla... Yan görev son dilek Skellige'den Kaer Morhen'e gitmeden önce yapıyorduk diye hatırıyorum.