Sürprizbozan Witcher 3 sonları

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Silahsız Kuvvet

Hectopat
Yer
İstanbul Silivri Selimpaşa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
H110M GAMİNG
AMD RADEON RX570 MSİ GAMİNG X
İNTEL CORE İ5 6402P
CORSAİR VEGEANCE 2X8 3200 MHZ
AFOX 240 GB SSD
BARRACUDA 500 GB HDD
Selam arkadaşlar, hayırlı günler. Sorum şöyle, Witcher 3'te oyunun 38 farklı sonu var yanlış hatırlamıyorsam ve oyunu 38 farklı sonla da bitirsek Geralt'ın hikayesi sonra eriyor değil mi, oyunun en kötü sonu hangisi?

Ciri'nin ölüp, son Crookback bog cadısının hayatta kaldığı, Geralt'ın o cadıyı da öldürmeye gidip öldürdükten sonra cadıların kulübesinde Ciri'nin kolyesini bulduğu, ardından da oyunda kestiğimiz binlerce yaratığın üzerimize çullanıp bizi öldürdüğünün kesin olduğu son.

hocam bana gore en kotu son Ciri'yi.
İmparatoriçe yaptığımiz sondur ama en iyi son Ciri'nin Witcher olmasidir (bana gore)

Eger en kotu sonu sorarsaniz hocam (herkese gore) Ciri'nin ak ayazda olup orman leydilerinin hayatta kalip Geralt onlari oldurmeye gidince Ciri'nin kolyesini bulur ve bataklikdaki butun canavarlar geralta saldirir *ve belki Geralt olur*

Ciri'nin öldüğü son en kötüsü.

36 farklı son değil de 36 muhtemel senaryo var yoksa oyunun farklı sonu 3 ya da 4 tane. Bana göre en iyi son, Nilfgard'ın kazanması ve Tamerya'nın özerk olduğu, elflerin ve cücelerin özgürlüklerine kavuştuğu, Geralt'ın Yen ile Toussaint'ta beraber olup, Cirinin Witcher olması sonudur.

Son düzenleme:
O kadar sonu yok benim bildiğim 3 tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…