Witcher 3 Steam hariç nereden alınır?

Alperen Değer

Megapat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Okullar açıkken gaza gelip Witcher 2 almıştım. 1. oyun eski olduğu için hikayeyi dinleyip direkt 2. oyuna geçtim. Ama daha Part 1 olarak adlandırdığımız Flostam şehrime gelmeden bıraktım. Düşündüğüm kadar iyi değildi. Yaz indirimleri geldi bakıyorum herkes Witcher 3 alıyor aldırıyor. Ben de gaza gelip 2. oyuna tekrar başladım ve bitirdim. Ve tabii ki aşık oldum. Ama Steam yaz indirimlerinin biteceği tarihe hiç odaklanmamış pek takmamıştım açıkçası. Ve ne oldu tam Witcher 3'ü alacağım indirimler bitti. Şu an tam anlamıyla boşluktayım. Ara sıra pahalı olan oyunları Torrent'den indirir oynarım ama Witcher serisine bu ahlaksızlığı yapamam. O yüzden kararla bekliyorum. Her 2 haftada indirime giren oyun hala indirime girmedi. En ucuz Steam dışı nereden bulabilirim ? Sizde Steam'de ne zaman indirime girer ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda bi' haftasonu veya hafta ortası indirimlerinde yeniden girebilir.
Steam dışı almanızı pek önermem şu anda, hem pahalı hem de DLC içerikleri yok. Steam'de GOTY Edition 30 TL ile satılıyor. Önerim biraz daha beklemeniz.

Oyunu yeni bitirdim. Umarım kısa sürede indirime girer istediğin son ile de oyunu bitirirsin . Dlc alabiliceksen eğer almanı tavsiye ederim. Onlarında çok ayrı bir büyüsü mevcut.

GOG'dan alabilirsiniz, fakat size tavsiyem indirimleri beklemeniz. Çünkü bu derecede güzel bir oyunun indirimlerde DLC paketlerini de içeren GOTY Edition sürümü 30 TL gibi düşük bir ücrete alınabiliyor.

Birkaç hafta daha Steam üzerinden indirime girmesini bekleyeceğim.

Linç edileceğim ama korsan indirip bitir indirme girdiği zaman satın alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…