A.Aktan Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 824 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #11 Lax dedi: Hâlâ witcher 3 oynamayanlar için kaçmaz fırsat. Genişletmek için tıkla... Hocam 17.40 liralık olanı mı alayım şimdiye kadar oynayamadım hangisini almak mantıklı acaba? Baştan sona bitirmek istiyorum da oyunu.
Lax dedi: Hâlâ witcher 3 oynamayanlar için kaçmaz fırsat. Genişletmek için tıkla... Hocam 17.40 liralık olanı mı alayım şimdiye kadar oynayamadım hangisini almak mantıklı acaba? Baştan sona bitirmek istiyorum da oyunu.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 4 Çözümler 20 11 Şubat 2021 #12 Hocam indirim saat kaça kadar?
berkp1 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #13 Sapphire1525 dedi: Hocam indirim saat kaça kadar? Genişletmek için tıkla... 15 ine kadar
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Şubat 2021 #14 berkp1 dedi: Bende almayı düşünüyorum sizce steamdan mı epic ten mi alayım Genişletmek için tıkla... Steam tabiki soru mu bu?
berkp1 dedi: Bende almayı düşünüyorum sizce steamdan mı epic ten mi alayım Genişletmek için tıkla... Steam tabiki soru mu bu?
A.Aktan Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 824 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #15 konur43 dedi: Alacaklar GOTY sürümünü alsın, o sürümde ekstra 2 DLC ve oyun içerikleri mevcut. Oyunun DLC'leri çok iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam Game of the Year olanla Trilogy olanın arasındaki fark ne acaba ben anlayamadım da hangisini alırsam bütün seriyi bitirebilirim ?
konur43 dedi: Alacaklar GOTY sürümünü alsın, o sürümde ekstra 2 DLC ve oyun içerikleri mevcut. Oyunun DLC'leri çok iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam Game of the Year olanla Trilogy olanın arasındaki fark ne acaba ben anlayamadım da hangisini alırsam bütün seriyi bitirebilirim ?
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 11 Şubat 2021 #16 Birkaç ay sonra yeni "wiçırcı" ları görürüz aramızda artık Bu fiyata kaçırmayın gerçekten arkadaşlar. Ve ilk olarak Witcher 2'yi oynayın, sadece 4 lira.
Birkaç ay sonra yeni "wiçırcı" ları görürüz aramızda artık Bu fiyata kaçırmayın gerçekten arkadaşlar. Ve ilk olarak Witcher 2'yi oynayın, sadece 4 lira.
Lax Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #17 A.Aktan dedi: Hocam 17.40 liralık olanı mı alayım şimdiye kadar oynayamadım hangisini almak mantıklı acaba? Baştan sona bitirmek istiyorum da oyunu. Genişletmek için tıkla... Pahalı olanı satın al, 3 lira daha verip bütün DLC paketlerine sahip oluyorsun ve bu oyunun DLC paketlerini diğer oyunlar gibi değil yeni bir oyun oynuyormuş hissi yaratıyor.
A.Aktan dedi: Hocam 17.40 liralık olanı mı alayım şimdiye kadar oynayamadım hangisini almak mantıklı acaba? Baştan sona bitirmek istiyorum da oyunu. Genişletmek için tıkla... Pahalı olanı satın al, 3 lira daha verip bütün DLC paketlerine sahip oluyorsun ve bu oyunun DLC paketlerini diğer oyunlar gibi değil yeni bir oyun oynuyormuş hissi yaratıyor.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 11 Şubat 2021 #18 A.Aktan dedi: Game of the Year olanla Trilogy arasında fark ne acaba Genişletmek için tıkla... Trilogy üçleme. 3 oyunu da kapsıyor. Game of the Year ise ana oyun ile ek paketleri.
A.Aktan dedi: Game of the Year olanla Trilogy arasında fark ne acaba Genişletmek için tıkla... Trilogy üçleme. 3 oyunu da kapsıyor. Game of the Year ise ana oyun ile ek paketleri.
Lax Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #19 A.Aktan dedi: Hocam Game of the Year olanla Trilogy olanın arasındaki fark ne acaba ben anlayamadım da hangisini alırsam bütün seriyi bitirebilirim ? Genişletmek için tıkla... Game of the year alırsan witcher 3 ün bütün DLC paketlerine sahip oluyorsun. Trilogy alırsan 1. 2. ve 3. Oyunlara sahip oluyorsunuz sadece.
A.Aktan dedi: Hocam Game of the Year olanla Trilogy olanın arasındaki fark ne acaba ben anlayamadım da hangisini alırsam bütün seriyi bitirebilirim ? Genişletmek için tıkla... Game of the year alırsan witcher 3 ün bütün DLC paketlerine sahip oluyorsun. Trilogy alırsan 1. 2. ve 3. Oyunlara sahip oluyorsunuz sadece.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 11 Şubat 2021 #20 15 şubata kadar bu fiyatta kalacak değil mi?