Merhaba öncelikle. Geçenlerde 1.32 yamasını indirdim fakat sadece çince geldi galiba ve oyunumda bir kaç tane mod yüklüydü fakat 1.32’ye uygun olmadıkları için oyun açılmadı. Modları silmek zorunda kaldım, oyunu 1.31 sürümüne düşürüp oynayabilir miyim? Oyunu Steam'den aldım. Teşekkürler şimdiden.
Steam tekrar güncelleme yapacak, yani orijinal sürüm olarak oynamak isterse eski sürüm olmayacak, eski sürüm olarak oynamak isterse korsan indirecek bu durumda da bozulacak.
Steam tekrar güncelleme yapıcak, yani orjinal sürüm olarak oynamak isterse eski sürüm olmucak, eski sürüm olarak oynamak isterse korsan indirecek bu durumda da bozulacak
Online bir oyun olmadığı için oyuna giriş yaparken güncelleme yapmak şart değil. O yüzden güncelleme yapmadan orijinal bir şekilde oynayabilir. Daha önce Steam kullandınız mı?
1.32 to 1.31 Patch - Mod and Debug Console enabler Plus Free Cam Fix Link vermek yasak mı bilmiyorum ama bu linkten modu indirip sayfada yazanları yapınca oldu sıkıntı da çıkmadı. Şu an Steam'de oluyormuş, GOG'da olmuyormuş galiba emin değilim denemedim. Hepinize teşekkürler.