keremaya Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #1 Witcher 3'te tango 3 kişiliktir görevindeki şarabı bulamıyorum her yere baktım ben şahsen oyunun buglandığını düşünüyorum yalıçapkınına da baktım ama yok sizce bug mu yoksa ben mi bulamıyorum?
Witcher 3'te tango 3 kişiliktir görevindeki şarabı bulamıyorum her yere baktım ben şahsen oyunun buglandığını düşünüyorum yalıçapkınına da baktım ama yok sizce bug mu yoksa ben mi bulamıyorum?
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.164 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2021 #2 Hocam bu videoda takıldığınız yere göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam bu videoda takıldığınız yere göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
keremaya Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #3 Sağ ol hocam. Daryl1dx dedi: Hocam bu videoda takıldığınız yere göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Sağ ol hocam. Daryl1dx dedi: Hocam bu videoda takıldığınız yere göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...