Sürprizbozan Witcher 3 tavsiyeleri

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Witcher 3 oynarken önemli oynanış olarak önemli tavsiyeler arıyorum. Mesela bir kılıcı kullanırken kılıcın verdiği kesme hasarının yüzdesine mi bakacağım yoksa hasarına mı bakacağım gibisinden şeyler. Yetenek ağacında hangi yeteneklere öncelik vermeliyim? Velen'deyim ve 7. seviyedeyim. Nasıl zırhımı yükseltirim? Mesela Novigrad'da bankanın yanında bir tane zırhçı vardı ve usta zırhçının yerini söylemişti ama tam ne dediğini anlamadım. Haritada işaret çıktığını da görmedim. Usta zırhçıyı nasıl bulacağım?

Buildi kendine göre yapan, işaret kullanarak ilerlemek istiyorsan mavi kısmı ve "bence" yeşil kısma ver. Kılıç hasarına odaklanmak istiyorsan kırmızı-yeşil deneyebilirsin gibi gibi. Elbette bu yeteneklere uyan zırh setini de kuşanman önemli. Usta zırhçının Velen'de olduğunu söylüyor o zırhçı sana. Tam yeri ise Baron'un kalesindeki ismini yanlış hatırlamıyorsam "Fergus" isimli cücenin olduğu konum. Görevi ondan alacaksın. Zırhını/kılıçlarını yeni şemalar satın alarak ya da keşfederek geliştirebilirsin. Gizli hazineler gibi soru işaretli yerlerde de kaliteli eşyalar bulabilirsin.
Net bir tavsiye isteyeceksen eğer önce oynayacağın buildi kafanda kurmalısın, buildi kafanda oturttuktan sonra "Witcher" zırh setlerine yönelmelisin. İşaretler üstüne bir build(mavi taraf) oynaaycaksan Griffin ve (Next-Gen ise) Forgotten Wolf seti işine yarayacaktır. Yeşil taraftan oynayacaksan Ursine, kırmızı taraftan oynayacaksan Wolf, bombalarla oynayacaksan Cat(Wolf ve Cat'i karıştırmış olabilirim) setini elde etmeye çalışacaksın gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…