Witcher 3 Toussaint'te FPS düşüyor

geraltofrivia0

Picopat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim:
RX 6600.
R5 5500.
16 GB RAM.

Witcher 3 de Toussaint'de düşük. Aşağıdaki fotoğrafta koyduğum yerde düşük FPS alıyorum. Oyunu old Gen'de oynuyorum, işlemciyi daha yeni aldım. BIOS Update yaptım işlemci için, normalde 3200 MHz de kullandığım RAM'ler 2133 MHz de çalışmaya başladı. BIOS'tan XMP profilini değiştirdim öyle yapınca da ekrana görüntü gelmiyor. Sorunun bundan kaynaklı olduğunı düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0300.jpeg
    361,1 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_0301.jpeg
    228,4 KB · Görüntüleme: 30
ctrl + shift + o kısayolundan radeon overlay açıp orada da aynı şekilde mi diye bakabilir misiniz ?

XMP üzerinde 2 mod olmalı mod 1 işe yaramadıyla mod 2 deneyebilir misiniz ?

RAM'ler arası 1 slot boşluk olup olmadığına bakar mısınız ?

Evet hocam AMD'nin FPS göstergeside aynı. RAM'ler arası 1 slot boşluk yok hocam zatten iki tane RAM yuvası var. XMP üzerinde sadece 1 tane mod var.

i5 12400F 3060 sistemle bende aynı FPS'leri alıyorum Ultra+ ayarlarda fakat RAM'ler hakkında bir bilgim yok.

i5 12400F 3060 sistemle bende aynı FPS'leri alıyorum Ultra+ ayarlarda fakat RAM'ler hakkında bir bilgim yok.

Hocam ben old gen oynuyorum ben şey diye düşünüyorum Witcher 3 NVIDIA için daha iyi optimize edilmiş bir oyun bununla alakası var mı?

Bende şu an Next gende sizinle aynı FPS'leri alıyorum Ultra+ ayarlarda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…