Arkadaşlar biraz araştırdım ve sanırım tek yol ''Now or Never'' görevine başlamadan önceye ait bir save dosyası bulmak. Birkaç forumda buldum ancak linkler çok eski, erişim sağlayamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Haklısınız ancak yeni oyuna başlamak da zaman kaybı yaratacak, bilemedim ne yapsam.
Oyunun devamını Triss ile oynamak isterken oynayamam çok şey kaybettirir mi bana, pişmanlık açısından?
Arkadaşlar biraz araştırdım ve sanırım tek yol ''Now or Never'' görevine başlamadan önceye ait bir save dosyası bulmak. Birkaç forumda buldum ancak linkler çok eski, erişim sağlayamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Triss çok samimi geldi ve aşk yaşadım, "Gittme turunçgilim kal." dedim. Ama bir de Skellige kıyılarına yelken açmayayım mı, Yennefer'ı gördüm. Gün ışığında parıldayan renkli gözleri ve simsiyah saçlarına vurulup Triss'ten ayrılmanın yollarını aradım(Şerefsiz Geralt.).
Sonrasında oyuna komut yazmak için konsol ekleyen bir mod indirdim ve Triss'ten ayrılmış olmamı sağlayacak kodu yazdım, sonra gelsin Yennefer'la hareketli saatler .
Yani eğer amacınız yine o sahneleri yaşamak değil de sonucunda Triss'le olan sona ulaşmaksa kodla çözebilirsiniz diye düşünüyorum. O andan sonra yaptığınız ilerlemelere yazık olur diğer türlü.
Kanka niye o kadar uğraşıp benimle kal demiyorsun Bu arada Triss > Yennefer çünkü ikisiyle de oyunu bitirdim Triss size daha fazla değer veriyor ama Yennefer sizi köpeği gibi görüyor gibi bir şey. Kullanıyor oyun boyu sizi.
Belki de Yennefer utangaçtır çünkü dağ görevinde büyüsüzde sizi sevdiğini söylüyor.