Guarpos Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #1 Triss ve Yennefer'a seni seviyorum dedikten sonra birinden ayrılabiliyor muyuz? Oynayan varsa spoilersiz şekilde söyleyebilir mi?
Triss ve Yennefer'a seni seviyorum dedikten sonra birinden ayrılabiliyor muyuz? Oynayan varsa spoilersiz şekilde söyleyebilir mi?
Çözüm L L Lyrinx 16 Ocak 2021 Guarpos dedi: Triss ve Yennefer'a seni seviyorum dedikten sonra birinden ayrılabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ayrılamıyorsun ancak konsol yardımıyla romance seçimlerini değiştirebiliyorsun sanırım.
Guarpos dedi: Triss ve Yennefer'a seni seviyorum dedikten sonra birinden ayrılabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ayrılamıyorsun ancak konsol yardımıyla romance seçimlerini değiştirebiliyorsun sanırım.
justkuzucuk Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 284 Yer Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #2 İkisine de gitmeye çalışırsan ikisi de gidiyor. Artı 0 Eksi
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 16 Ocak 2021 #3 Spoiler olmadan anlatmam pek mümkün değil ancak hoş şeyler yaşamayacaksın, keşke playboy'luk yapmasaydın Artı 0 Eksi
Spoiler olmadan anlatmam pek mümkün değil ancak hoş şeyler yaşamayacaksın, keşke playboy'luk yapmasaydın
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #4 İkisine bir yürüdüysen o iş olmaz kardeşim bugün de sana yakalım. Artı 0 Eksi
Skyress Megapat Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 930 Çözümler 6 Yer Duchy of Toussaint Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2021 #5 İkisine de yürüdüysen, Dandelion'u bile.. neyse anladın sen. Artı 0 Eksi
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #6 Ben Triss'i seçmeye çalışırken Yennefer'ı seçmiştim. Artı 0 Eksi
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.028 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 16 Ocak 2021 #7 Salla, hepsi kadın milleti değil mi ya Artı 0 Eksi
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ocak 2021 #8 Hiç kadın çok kadındır diyelim. Eski Save'ye dönebilirsiniz. Artı 0 Eksi
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 16 Ocak 2021 #9 Guarpos dedi: Triss ve Yennefer'a seni seviyorum dedikten sonra birinden ayrılabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ayrılamıyorsun ancak konsol yardımıyla romance seçimlerini değiştirebiliyorsun sanırım. Artı 2 Eksi Çözüm
Guarpos dedi: Triss ve Yennefer'a seni seviyorum dedikten sonra birinden ayrılabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ayrılamıyorsun ancak konsol yardımıyla romance seçimlerini değiştirebiliyorsun sanırım.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 16 Ocak 2021 #10 Guarpos dedi: Triss ve Yennefer'a seni seviyorum dedikten sonra birinden ayrılabiliyor muyuz? Oynayan varsa spoilersiz şekilde söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, ayrılamıyorsunuz. Bir kere "Seni Seviyorum" dediğinizde R yapmıyor Geralt Sizi güzel şeyler bekliyor olacak Artı 0 Eksi
Guarpos dedi: Triss ve Yennefer'a seni seviyorum dedikten sonra birinden ayrılabiliyor muyuz? Oynayan varsa spoilersiz şekilde söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, ayrılamıyorsunuz. Bir kere "Seni Seviyorum" dediğinizde R yapmıyor Geralt Sizi güzel şeyler bekliyor olacak