Guarpos Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #1 Triss ve Yennefer'a seni seviyorum dedikten sonra birinden ayrılabiliyor muyuz? Oynayan varsa spoilersiz şekilde söyleyebilir mi?
Triss ve Yennefer'a seni seviyorum dedikten sonra birinden ayrılabiliyor muyuz? Oynayan varsa spoilersiz şekilde söyleyebilir mi?
Çözüm L L Lyrinx 16 Ocak 2021 Guarpos dedi: Triss ve Yennefer'a seni seviyorum dedikten sonra birinden ayrılabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ayrılamıyorsun ancak konsol yardımıyla romance seçimlerini değiştirebiliyorsun sanırım.
Guarpos dedi: Triss ve Yennefer'a seni seviyorum dedikten sonra birinden ayrılabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ayrılamıyorsun ancak konsol yardımıyla romance seçimlerini değiştirebiliyorsun sanırım.
DaddyJacop Kilopat Katılım 31 Mayıs 2017 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #11 Hocam ilk önce birini seç. İkinci oynayışında diğerini seçersin. İlk seferde tam tadı çıkmıyor. İnsanın bir daha oynayası geliyor biraz zaman geçtikten sonra . Artı 0 Eksi
Hocam ilk önce birini seç. İkinci oynayışında diğerini seçersin. İlk seferde tam tadı çıkmıyor. İnsanın bir daha oynayası geliyor biraz zaman geçtikten sonra .
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #12 strigoi dedi: Hayır, ayrılamıyorsunuz. Bir kere "Seni Seviyorum" dediğinizde R yapmıyor Geralt Sizi güzel şeyler bekliyor olacak Genişletmek için tıkla... Arkadaşımdan hatırlıyorum ikisinede yürümüştü. Sonrasında olanlar zaten.. Artı 0 Eksi
strigoi dedi: Hayır, ayrılamıyorsunuz. Bir kere "Seni Seviyorum" dediğinizde R yapmıyor Geralt Sizi güzel şeyler bekliyor olacak Genişletmek için tıkla... Arkadaşımdan hatırlıyorum ikisinede yürümüştü. Sonrasında olanlar zaten..
KS KS Guarpos Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #13 Neyse yapacak bir şey yok sağ olun. Lyrinx dedi: Ayrılamıyorsun ancak konsol yardımıyla romance seçimlerini değiştirebiliyorsun sanırım. Genişletmek için tıkla... Denerim teşekkürler. Artı 0 Eksi
Neyse yapacak bir şey yok sağ olun. Lyrinx dedi: Ayrılamıyorsun ancak konsol yardımıyla romance seçimlerini değiştirebiliyorsun sanırım. Genişletmek için tıkla... Denerim teşekkürler.