FirtinaKoparan Picopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 192 Çözümler 1 25 Kasım 2020 #1 Sürprizbozan The Witcher 3'te Triss'e seni seviyorum dedim ama kararımı değiştirdim, Yennefer'ı seçmek istiyorum birşey yapabilir miyim?
Sürprizbozan The Witcher 3'te Triss'e seni seviyorum dedim ama kararımı değiştirdim, Yennefer'ı seçmek istiyorum birşey yapabilir miyim?
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 25 Kasım 2020 #2 Save varsa dönebilirsin. Oyunu ben bitireli çok zaman oldu fakat: Sürprizbozan: Spoiler Olabilir Yennefer oyunun ilerleyen zamanlarında kalıyor fakat Triss gidiyordu diye hatırlıyorum. En son hiçbiri kalmıyor. Son düzenleme: 25 Kasım 2020
Save varsa dönebilirsin. Oyunu ben bitireli çok zaman oldu fakat: Sürprizbozan: Spoiler Olabilir Yennefer oyunun ilerleyen zamanlarında kalıyor fakat Triss gidiyordu diye hatırlıyorum. En son hiçbiri kalmıyor.
FirtinaKoparan Picopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 192 Çözümler 1 25 Kasım 2020 #3 Vegas dedi: Save varsa dönebilirsin. Genişletmek için tıkla... Var ama en baştan başlamak istemiyorum hocam en son onu deniyeceğim.
Vegas dedi: Save varsa dönebilirsin. Genişletmek için tıkla... Var ama en baştan başlamak istemiyorum hocam en son onu deniyeceğim.
Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #4 Oyunun içindeki konsoldan geçmişteki kararları değiştirmek mümkün. Bu makale işine yarayabilir: Witcher 3: How to change romance decisions in past? Son düzenleme: 25 Kasım 2020
Oyunun içindeki konsoldan geçmişteki kararları değiştirmek mümkün. Bu makale işine yarayabilir: Witcher 3: How to change romance decisions in past?
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.718 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 25 Kasım 2020 #5 Sürprizbozan: Yennefer İkisine de seni seviyorum dersen ikisi de oyun sonunda seni terk ediyor. Ben direkt Yennefer'i seçip Triss'e arkadaş muamelesi yapmıştım.
Sürprizbozan: Yennefer İkisine de seni seviyorum dersen ikisi de oyun sonunda seni terk ediyor. Ben direkt Yennefer'i seçip Triss'e arkadaş muamelesi yapmıştım.
Soul Exploiter Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 674 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #6 Sürprizbozan: İkisi ile de yatarsanız ikisi ile de yattıysanız en sonunda sanırım sizi yatağa zincirleyip kaçıyorlardı ve aranız bozuluyordu.
Sürprizbozan: İkisi ile de yatarsanız ikisi ile de yattıysanız en sonunda sanırım sizi yatağa zincirleyip kaçıyorlardı ve aranız bozuluyordu.
FirtinaKoparan Picopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 192 Çözümler 1 25 Kasım 2020 #7 Berat Gümüşçü dedi: Oyunun içindeki konsoldan geçmişteki kararları değiştirmek mümkün. Bu makale işine yarayabilir: Witcher 3: How to change romance decisions in past? Genişletmek için tıkla... Aradığım buydu hocam teşekkürler. dansemacabre dedi: Sürprizbozan: Yennefer İkisine de seni seviyorum dersen ikisi de oyun sonunda seni terk ediyor. Ben direkt Yennefer'i seçip Triss'e arkadaş muamelesi yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Daha Yennefer'a birşey demedim hocam. Soul Exploiter dedi: Sürprizbozan: İkisi ile de yatarsanız ikisi ile de yattıysanız en sonunda sanırım sizi yatağa zincirleyip kaçıyorlardı ve aranız bozuluyordu. Genişletmek için tıkla... Yennefer'a daha birşey demedim hocam.
Berat Gümüşçü dedi: Oyunun içindeki konsoldan geçmişteki kararları değiştirmek mümkün. Bu makale işine yarayabilir: Witcher 3: How to change romance decisions in past? Genişletmek için tıkla... Aradığım buydu hocam teşekkürler. dansemacabre dedi: Sürprizbozan: Yennefer İkisine de seni seviyorum dersen ikisi de oyun sonunda seni terk ediyor. Ben direkt Yennefer'i seçip Triss'e arkadaş muamelesi yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Daha Yennefer'a birşey demedim hocam. Soul Exploiter dedi: Sürprizbozan: İkisi ile de yatarsanız ikisi ile de yattıysanız en sonunda sanırım sizi yatağa zincirleyip kaçıyorlardı ve aranız bozuluyordu. Genişletmek için tıkla... Yennefer'a daha birşey demedim hocam.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 25 Kasım 2020 #8 FirtinaKoparan dedi: Sürprizbozan The Witcher 3'te Triss'e seni seviyorum dedim ama kararımı değiştirdim, Yennefer'ı seçmek istiyorum birşey yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Bir önceki kayıt dosyanı yükle. Ve seni seviyorum deme. Eğer 2 hatuna da açılırsan kötü şeyler olur. Şey, günah olur!
FirtinaKoparan dedi: Sürprizbozan The Witcher 3'te Triss'e seni seviyorum dedim ama kararımı değiştirdim, Yennefer'ı seçmek istiyorum birşey yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Bir önceki kayıt dosyanı yükle. Ve seni seviyorum deme. Eğer 2 hatuna da açılırsan kötü şeyler olur. Şey, günah olur!
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 25 Kasım 2020 #9 Yennefer'i yanında istiyorsan son dilek görevini de yapman lazım yapmazsan kaer morhen'e dönünce soğuk davranmaya başlıyor.
Yennefer'i yanında istiyorsan son dilek görevini de yapman lazım yapmazsan kaer morhen'e dönünce soğuk davranmaya başlıyor.
FirtinaKoparan Picopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 192 Çözümler 1 26 Kasım 2020 #10 strigoi dedi: Sürprizbozan Bir önceki kayıt dosyanı yükle. Ve seni seviyorum deme. Eğer 2 hatuna da açılırsan kötü şeyler olur. Şey, günah olur! Genişletmek için tıkla... Konsoldan düzelttim hocam yinede sağolun 212374 dedi: Yennefer'i yanında istiyorsan son dilek görevini de yapman lazım yapmazsan kaer morhen'e dönünce soğuk davranmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam sağolun
strigoi dedi: Sürprizbozan Bir önceki kayıt dosyanı yükle. Ve seni seviyorum deme. Eğer 2 hatuna da açılırsan kötü şeyler olur. Şey, günah olur! Genişletmek için tıkla... Konsoldan düzelttim hocam yinede sağolun 212374 dedi: Yennefer'i yanında istiyorsan son dilek görevini de yapman lazım yapmazsan kaer morhen'e dönünce soğuk davranmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam sağolun