ezgica2828 Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Kasım 2020 #11 Berat Gümüşçü dedi: Oyunun içindeki konsoldan geçmişteki kararları değiştirmek mümkün. Bu makale işine yarayabilir: Witcher 3: How to change romance decisions in past? Genişletmek için tıkla... sanırım ben bir şeyi yanlış yaptım biraz yardımcı olurmusun?
Berat Gümüşçü dedi: Oyunun içindeki konsoldan geçmişteki kararları değiştirmek mümkün. Bu makale işine yarayabilir: Witcher 3: How to change romance decisions in past? Genişletmek için tıkla... sanırım ben bir şeyi yanlış yaptım biraz yardımcı olurmusun?
ezgica2828 Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Kasım 2020 #12 FirtinaKoparan dedi: Konsoldan düzelttim hocam yinede sağolun Yaptım hocam Genişletmek için tıkla... FirtinaKoparan dedi: Konsoldan düzelttim hocam yinede sağolun Yaptım hocam sağolun Genişletmek için tıkla... Ben yapamadım lütfen nasıl yapabildiğini banada görsel olarak atarmısın çünkü sanırım ben birşeyi yanlış yaptım. Son düzenleme: 26 Kasım 2020
FirtinaKoparan dedi: Konsoldan düzelttim hocam yinede sağolun Yaptım hocam Genişletmek için tıkla... FirtinaKoparan dedi: Konsoldan düzelttim hocam yinede sağolun Yaptım hocam sağolun Genişletmek için tıkla... Ben yapamadım lütfen nasıl yapabildiğini banada görsel olarak atarmısın çünkü sanırım ben birşeyi yanlış yaptım.
I ilyas128 Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #13 @FirtinaKoparan hocam nasil yaptin bende kodlari yazdim ama yatağa bağlandim.