Sürprizbozan Witcher 3 Triss'in atlanması sorun çıkarır mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ıvarth

Decapat
Daha fazla  
Baronun kızını ve karısını bulduktan sonra Skellige görevi geldi ve ben de direkt gittim. Ama sonra fark ettim ki ilk Triss'e gitmem gerekiyormuş. Bu oyunun ilerilerinde bir sıkıntı çıkarır mı?

Çıkarmaz. 1. bölümün bitmesi için zaten Velen, Novigrad ve Skellige'ye gidip oraların ana görevlerinin tamamlaman zorunlu. Oyunda "Çirkin Bebek" görevi açıldıktan sonra o görevi yapmadan önce elindeki tüm yan görevleri yap. O görevden itibaren kademeli olarak yan görevleri yapmazsan bir çoğu başarısız sayılmaya başlayacak.

Mümkünse herhangi bi' hızlı seyahat tabelasından Skellige'den Velen'e dönüp, Novigrad'a gidin ve önce orayı bitirin. Novigrad'tan önce Skellige'yi yapmanız hiç bi' görevi iptal etmez, oyun açısından da bi' sıkıntı çıkmaz ama çoğunlukla 20 küsür seviyelik Skellige'ye Novigrad için daha uygun (öyle olduğunuzu varsaydığım) 10 küsür seviyede girmenizin gereği yok.

Hikaye için üç bölgenin de yapılması her türlü zorunlu olduğu için, isterseniz Skellige'den sonra dönüp Novigrad'ı halledebilirsiniz (ki halletmeniz gerekecek, dediğim gibi) ama seviye gereksinimleri (ve içerik) açısından takip edilmesi ideal sıralama; Velen -> Novigrad -> Skellige şeklinde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı