Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #1 Merhaba. Witcher 3 indirdim ama ayarlardan Türkçe seçeneğini bulamadım.
Çözüm Vasc 20 Mayıs 2022 Oyun içinde olması lazım. Dosyaları doğrulamayı deneyip ondan sonra tekrar bakabilir misiniz?
Osman Nuri23 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.108 Makaleler 2 Çözümler 28 20 Mayıs 2022 #2 Oyununuz orijinal mi? Nereden indirdiniz? Baştan soralım bunu aradan çıksın. Artı 0 Eksi
KS KS Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #3 Osman Nuri23 dedi: Oyununuz orijinal mi? Nereden indirdiniz? Baştan soralım bunu aradan çıksın. Genişletmek için tıkla... Steam'den daha yeni indirdim. Kütüphanede sağ tık -> Özellikler -> Dil seçeneğine gittim Türkçe bulamadım. Oyun içinde de Türkçe seçeneği gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Osman Nuri23 dedi: Oyununuz orijinal mi? Nereden indirdiniz? Baştan soralım bunu aradan çıksın. Genişletmek için tıkla... Steam'den daha yeni indirdim. Kütüphanede sağ tık -> Özellikler -> Dil seçeneğine gittim Türkçe bulamadım. Oyun içinde de Türkçe seçeneği gözükmüyor.
Osman Nuri23 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.108 Makaleler 2 Çözümler 28 20 Mayıs 2022 #4 Crexyyy dedi: Steam'den daha yeni indirdim. Kütüphanede sağ tık -> Özellikler -> Dil seçeneğine gittim Türkçe bulamadım. Oyun içinde de Türkçe seçeneği gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Steam diliniz Türkçe değil mi? Ayarlarda bildiğim olması lazım. Oyun içinde. Artı 0 Eksi
Crexyyy dedi: Steam'den daha yeni indirdim. Kütüphanede sağ tık -> Özellikler -> Dil seçeneğine gittim Türkçe bulamadım. Oyun içinde de Türkçe seçeneği gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Steam diliniz Türkçe değil mi? Ayarlarda bildiğim olması lazım. Oyun içinde.
Vasc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #5 Oyun içinde olması lazım. Dosyaları doğrulamayı deneyip ondan sonra tekrar bakabilir misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #6 Osman Nuri23 dedi: Steam diliniz Türkçe değil mi? Ayarlarda bildiğim olması lazım. Oyun içinde. Genişletmek için tıkla... Evet, Türkçe. Artı 0 Eksi
Osman Nuri23 dedi: Steam diliniz Türkçe değil mi? Ayarlarda bildiğim olması lazım. Oyun içinde. Genişletmek için tıkla... Evet, Türkçe.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 34 20 Mayıs 2022 #7 Oyun içinde oyuna girmeden ayarlarda olması gerek. Artı 0 Eksi
KS KS Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #8 Vasc dedi: Oyun içinde olması lazım. Dosyaları doğrulamayı deneyip ondan sonra tekrar bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosyalar doğrulanınca bildireceğim. Artı 0 Eksi
Vasc dedi: Oyun içinde olması lazım. Dosyaları doğrulamayı deneyip ondan sonra tekrar bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosyalar doğrulanınca bildireceğim.
OyunTanesi Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 98 20 Mayıs 2022 #9 Kesin cevap: Oyun içinde. Artı 0 Eksi
KS KS Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #10 Vasc dedi: Oyun içinde olması lazım. Dosyaları doğrulamayı deneyip ondan sonra tekrar bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladım ve dil seçeneği geldi. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Vasc dedi: Oyun içinde olması lazım. Dosyaları doğrulamayı deneyip ondan sonra tekrar bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladım ve dil seçeneği geldi. Teşekkürler.