Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #11 Hocam kendi yaması gayet güzel. Resmi yamayı kullanmanızı tavsiye ederim.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.265 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #12 Cole McCree dedi: Gönüllü yama, resmi yamadan nasıl daha iyi olabilir hocam? Ya ikisi aynıdır ya da o gönüllü yama, resmi yamadan daha kötüdür. Başka bir ihtimal yok. Genişletmek için tıkla... Penetrator God dedi: Resmi yama da kötü bir çeviri var. Gönüllü çeviri çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Penetrator God dedi: Bu gönüllü çeviridir. Resmi çeviriden daha kaliteli bir çalışma. Genişletmek için tıkla... @Penetrator God hocam böyle demiş. Konuyu yeni gördüm.
Cole McCree dedi: Gönüllü yama, resmi yamadan nasıl daha iyi olabilir hocam? Ya ikisi aynıdır ya da o gönüllü yama, resmi yamadan daha kötüdür. Başka bir ihtimal yok. Genişletmek için tıkla... Penetrator God dedi: Resmi yama da kötü bir çeviri var. Gönüllü çeviri çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Penetrator God dedi: Bu gönüllü çeviridir. Resmi çeviriden daha kaliteli bir çalışma. Genişletmek için tıkla... @Penetrator God hocam böyle demiş. Konuyu yeni gördüm.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 30 Haziran 2022 #13 Max Caulfield dedi: @Penetrator God hocam böyle demiş. Konuyu yeni gördüm. Genişletmek için tıkla... Ben böyle bir duruma ihtimal vermiyorum.
Max Caulfield dedi: @Penetrator God hocam böyle demiş. Konuyu yeni gördüm. Genişletmek için tıkla... Ben böyle bir duruma ihtimal vermiyorum.